68χρονος μαθηματικός πετούσε φέιγ βολάν έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

68χρονος μαθηματικός πετούσε φέιγ βολάν έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: EUROKINISSI /ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο 68χρονος συνταξιούχος καθηγητής που είχε προσαχθεί από τις αρχές επειδή κατά τη διάρκεια της κηδείας στις 31 Μαΐου του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, πετούσε φέιγ βολάν με εικόνες πολιτικών πίσω από τα κάγκελα φυλακής, είναι το πρόσωπο που βλέπει η ΕΛ.ΑΣ. πίσω από αντίστοιχη ενέργεια έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο μαθηματικός μετά την προσαγωγή του στις 31 Μαΐου αφέθηκε ελεύθερος. Λίγους μήνες αργότερα όμως ένα αντίστοιχο περιστατικό με φέιγ βολάν σημειώθηκε έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου. Ειδικότερα, στις 17 Σεπτεμβρίου, αστυνομικοί που περιπολούσαν στην Κουμουνδούρου εντόπισαν ένα ασημί SMART ο οδηγός του οποίου πετούσε φέιγ βολάν με τα πρόσωπα του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα και του υπουργού Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου πίσω από κάγκελα. Το όχημα ακολούθησε διαδρομή προς το Μοναστηράκι, ωστόσο οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να το εντοπίσουν.

Αμέσως επικράτησε ανησυχία σχετικά με τα μέτρα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. Από την έρευνα πάντως που έγινε προέκυψε ότι οι πινακίδες του SMART παρέπεμπαν σε μία γυναίκα που ζει στο Ναύπλιο και δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση.

Παράλληλα, το γεγονός ότι και στις δύο περιπτώσεις, δηλαδή στην κηδεία του πρώην πρωθυπουργού και τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, τα φέιγ βολάν είχαν αντιστοιχίες μεταξύ τους (εικόνες πολιτικών πίσω από κάγκελα φυλακής) οδήγησε τους αξιωματικούς να αναζητήσουν και πάλι τον 68χρονο μαθηματικό.

Ωστόσο, όπως εξηγούν, όχι για τη σύλληψή του καθότι δεν πρόκειται για ποινικό αδίκημα, αλλά για να πιστοποιηθεί η εμπλοκή του στην υπόθεση των φέιγ βολάν στην Κουμουνδούρου και να εκτιμηθεί το επίπεδο κινδύνου για τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ