Ανατίναξαν ΑΤΜ με αέριο στα Μελίσσια -Ογδοο περιστατικό σε ένα μήνα - iefimerida.gr

Ανατίναξαν ΑΤΜ με αέριο στα Μελίσσια -Ογδοο περιστατικό σε ένα μήνα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δράστες ανατίναξαν τα ξημερώματα μηχάνημα ΑΤΜ, στα Μελίσσια, και πήραν όσα χρήματα υπήρχαν σε αυτό.

Οι άγνωστοι ανατίναξαν με αέριο το μηχάνημα, που βρίσκεται στον εξωτερικό χώρο σούπερ μάρκετ, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, και αφού πήραν όσα χρήματα υπήρχαν σε αυτό, εξαφανίστηκαν.

Ωστόσο, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι την προηγούμενη νύχτα, τα ξημερώματα της Πέμπτης δηλαδή, άγνωστοι ανατίναξαν ένα άλλο ΑΤΜ στη Λεωφόρο Αθηνών στα Οινόφυτα από όπου και πηραν 140.000 ευρώ.

Και στις δύο περιπτώσεις οι ληστές χρησιμοποίησαν υγραέριο το οποίο έβαλαν στη σχισμή.

Τον τελευταίο μήνα έχουν καταγραφεί 7 με 8 ανάλογες περιπτώσεις, κάτι που κάνει την ΕΛ.ΑΣ. να πιστεύει ότι πρόκειται για σπείρα που χτυπά ΑΤΜ με το συγκεκριμένο τρόπο. Μάλιστα, το προηγούμενο διάστημα είχαν καταγραφεί απόπειρες ανατίναξης ΑΤΜ με αυτόν τον τρόπο, χωρίς, όμως, επιτυχία, κάτι που μαρτυρά ότι οι δράστες έκαναν... άσκηση και όπως φαίνεται βρήκαν τη μέθοδο για να χτυπούν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΤΜ μελίσσια άγνωστοι ανατίναξη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ