Europa League: Χαμένη... ευκαιρία για την ψυχωμένη ΑΕΚ, 2-2 με την Αούστρια Βιέννης [βίντεο] - iefimerida.gr

Europa League: Χαμένη... ευκαιρία για την ψυχωμένη ΑΕΚ, 2-2 με την Αούστρια Βιέννης [βίντεο]

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΑΕΚ είχε τον κόσμο, την θετική αύρα, το πρώτο γκολ, αλλά τελικά... κατάφερε να χάσει 2 βαθμούς από την Αούστρια Βιέννης στο ΟΑΚΑ (2-2) για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο Λιβάγια στο 28’ με τύχη έκανε το 1-0, αλλά η Αούστρια στο 43’ με τον Μονσάιν και στο 49’ με τον Τατζούρι γύρισε το ματς και πήρε προβάδισμα. Μετά το 1-2 η ΑΕΚ έχασε σχεδόν 10 ευκαιρίες, ο Πεντς απέκρουσε... τα πάντα και τελικά λύγισε στο 90’ με το 2ο γκολ του Λιβάγια σε άδειο τέρμα για το 2-2.

To σκορ αδικεί την ΑΕΚ που άξιζε τη νίκη με βάση την απόδοση της καθώς οι γηπεδούχοι είχαν 23 τελικές εκ των οποίων οι 11 προς την εστία αλλά βρήκαν απέναντι τους τον τρομερό 20χρονο γκολκίπερ των Αυστριακών. Με αυτό το βαθμό που απέσπασε η ΑΕΚ και σε συνδυασμό με τη νίκη της Μίλαν επί της Ριέκα με 3-2 οι «κιτρινόμαυροι» έμειναν στη δεύτερη θέση του ομίλου τους αλλά παραμένουν σε θέση ισχύος ενόψει της συνέχειας.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Γκάλο, Βράνιες, Τσόσιτς (23' Τζανετόπουλος, 80' Μπακασέτας), Μπακάκης, Γιόχανσον, Αϊνταρεβιτς (53' Γαλανόπουλος), Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Λιβάγια, Αραούχο.

ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ (Τόρστεν Φινκ): Πεντς, Κλάιν, Μοχάμεντ, Ζέρμπεστ, Μαρτσίνκο, Χόλτσχαουζερ, Ντε Πάουλα (90+ Λι), Αλάσαν (59' Πρόκοπ), Φελίπε Πίρες, Τατζούρι, Μόνσχαϊν (73' Φρίζενμπιχλερ).

Τα αποτελέσματα του ομίλου:

  • Μίλαν – Ριέκα 3-2
  • ΑΕΚ – Αούστρια Βιέννης 2-2

Η βαθμολογία:

  1. Μίλαν 6 (8-3)
  2. ΑΕΚ 4 (4-3)
  3. Αούστρια Βιέννης 1 (3-7)
  4. Ριέκα 0 (3-5)

Διαβάστε πως μετέδωσε LIVE το ματς το iefimerida.gr

ΤΑ ΓΚΟΛ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Αούστρια Βιέννης Europa League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ