Ξεκινάει αύριο Παρασκευή η Γιορτή Μανιταριού στην Καλαμπάκα

Η 3η Γιορτή Μανιταριού ξεκινά αύριο Παρασκευή 29/9 και έχει να προσφέρει μια πλούσια σειρά, τόσο εκπαιδευτικών, όσο και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων.

Με τη βοήθεια των Χορηγών, η στήριξη των οποίων είναι πρωτοφανής, η Γιορτή έχει να προσφέρει κάτι για όλους!

  • Η Παρασκευή 29/9 περιλαμβάνει πρόγραμμα με ξυλοπόδαρους, κλόουν και ζωγραφική προσώπου καθώς επίσης και θέατρο σκιών.

Η βραδιά θα κλείσει με συναυλία της Ορχήστρας του Μουσείου «Βασίλης Τσιτσάνης» και χορευτικά δρώμενα από τις σχολές «Χορός και Έκφραση» και Χορευτικός Όμιλος Τρικάλων.

  • Το Σάββατο 30/9 η ημέρα ξεκινά με αναζήτηση μανιταριών και κυνήγι τρούφας, και περιλαμβάνει επίσης σεμινάριο μανιταρογνωσίας.

Το μεσημέρι είναι αφιερωμένο στα παιδιά, ενώ στις 19.00 ξεκινάνε τα μανιταρομαγειρέματα, και λίγο αργότερα η ατμόσφαιρα αποκτά ξανά «μαγικές» πινελιές για τους μικρούς μας φίλους! Οι The Teasers και οι Manitarock θα μας κρατήσουν συντροφιά με τα τραγούδια τους, έως τις πρώτες πρωινές ώρες.

  • Την Κυριακή 1/10, συνεχίζεται το αφιέρωμα στα παιδιά με δράσεις ζωγραφικής, γλυπτικής και ζωγραφικής προσώπου.

Στις 10.30 το Κρητικό συγκρότημα «Τα Βγοτζάκια» θα παίξουν τραγούδια της Κρήτης και λίγο αργότερα ο Χορευτικός Όμιλος Τρικάλων θα χορέψει παραδοσιακούς χορούς.

Κατά τη διάρκεια της Γιορτής στην αίθουσα «Ασπροπάρης», του Μουσείου θα φιλοξενείται έκθεση φωτογραφίας μελών της Φωτογραφικής Ομάδας Τρικάλων.

Η 3η Γιορτή Μανιταριού, με το πλούσιο πρόγραμμα της, υπόσχεται ένα αξέχαστο τριήμερο γεμάτο διασκέδαση, γνώση και… μανιταροφαγία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιορτή Μανιταριού Καλαμπάκα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ