Οι τοπικοί αστυνομικοί βγήκαν στους δρόμους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας - iefimerida.gr

Οι τοπικοί αστυνομικοί βγήκαν στους δρόμους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Φωτογραφία: MotionTeam
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεκίνησε σήμερα ο θεσμός του τοπικού αστυνόμου στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, συγκεκριμένα στην κοινότητα Πελόπιο, του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας.

Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Πελόπιο, ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, υποστράτηγος Αδαμάντιος Μητρόπουλος, ευχαρίστησε τον δήμαρχο Αρχαίας Ολυμπίας, Ευθύμιο Κοτζά και τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας, Δημήτριο Στασινόπουλο, διότι παραχώρησαν τον αναγκαίο χώρο και τον απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό.

Επιπλέον, ο κ. Μητρόπουλος ανέφερε κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του, ότι «ο τοπικός αστυνόμος είναι ένας νέος θεσμός, ο οποίος εντάσσεται στο πρόγραμμα αντιεγκληματικής πολιτικής του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, αντιπροσωπεύοντας την εξωστρέφεια του Σώματος και την αρμονική συνύπαρξη πολίτη και αστυνομίας». «Στόχος μας είναι να εξυπηρετείται ο κόσμος και ειδικά οι ηλικιωμένοι, ώστε να μην μετακινούνται από τα χωριά τους στον Πύργο ή στην Αρχαία Ολυμπία» πρόσθεσε.

Από την πλευρά του, ο αστυνομικός διευθυντής Ηλείας, ταξίαρχος Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος, τόνισε ότι «με τον τοπικό αστυνόμο, η αστυνομία θα βρίσκεται καθημερινά στο πλευρό των κατοίκων του Πελοπίου, επιδιώκοντας να διευρύνει και να εμπεδώσει τις σχέσεις συνεργασίας τόσο μαζί τους, όσο και με τους φορείς της περιοχής». «Ο τοπικός αστυνόμος θα διεκπεραιώνει καθημερινά προβλήματα των πολιτών, ενώ θα επιλαμβάνεται και σε προανακριτικά ζητήματα» σημείωσε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τοπικός αστυνομικός Δυτική Ελλάδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ