Τα μυστικά τούνελ του Playboy Mansion -Πού οδηγούσαν και πότε καταργήθηκαν [εικόνες] - iefimerida.gr

Τα μυστικά τούνελ του Playboy Mansion -Πού οδηγούσαν και πότε καταργήθηκαν [εικόνες]

Φωτογραφία: Playboy.com
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η είδηση του θανάτου του Χιου Χέφνερ έφερε στο προσκήνιο αρκετές ιστορίες από την περιπετειώδη ζωή του ιδρυτή του Playboy.

Μια από τις ιστορίες που που είχε κάνει μεγάλη εντύπωση όταν αποκαλύφθηκε από τη συντακτική ομάδα της ιστοσελίδας του Playboy, ήταν τα μυστικά τούνελ της βίλας του Playboy Mansion τα οποία οδηγούσαν στις κατοικίες διάσημων σελέμπριτι της περιοχής, όπως ο Τζακ Νίκολσον και Τζέιμς Κάαν.

Πιο συγκεκριμένα, σε ένα υπόγειο του Mansion βρέθηκαν παλιά κατασκευαστικά σχέδια και φωτογραφίες που αποκάλυπταν ένα υπόγειο δίκτυο τούνελ.

Τι κι αν οι παλιοί δημοσιογράφοι δήλωναν άγνοια για το συγκεκριμένο θέμα; O σημερινός μάνατζερ της βίλας αποκάλυψε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τους τωρινούς συντάκτες του περιοδικού ότι οι φωτογραφίες που έδειχναν ένα μεγάλο εργοτάξιο εκσκαφής στο οικόπεδο της βίλας «θα είναι από τότε που έφτιαξαν τα τούνελ στη δεκαετία του '70».

Τα μυστικά τούνελ του Playboy Mansion -Πού οδηγούσαν και πότε καταργήθηκαν [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Τα μυστικά τούνελ του Playboy Mansion -Πού οδηγούσαν και πότε καταργήθηκαν [εικόνες] | iefimerida.gr 1

H διεύθυνση της ιστοσελίδας ζήτησε να δει τα τούνελ, ωστόσο ένας υπάλληλος του Playboy είπε ότι τα τούνελ καταργήθηκαν μέσα στο 1989, τη χρονιά που ο Χιου Χέφνερ παντρεύτηκε την Kimberley Conrad.

Τα μυστικά τούνελ του Playboy Mansion -Πού οδηγούσαν και πότε καταργήθηκαν [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Τα μυστικά τούνελ του Playboy Mansion -Πού οδηγούσαν και πότε καταργήθηκαν [εικόνες] | iefimerida.gr 3


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ