Νομοθετική ρύθμιση για την σωτηρία του ΕΔΟΕΑΠ παρουσίασε το υπ. Εργασίας - iefimerida.gr

Νομοθετική ρύθμιση για την σωτηρία του ΕΔΟΕΑΠ παρουσίασε το υπ. Εργασίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ρύθμιση που θα ενταχθεί σε άμεση νομοθετική της πρωτοβουλία για την οριστική λύση στο ζήτημα του ΕΔΟΕΑΠ, και των ΕΤΑΣ και ΤΕΑΣ παρουσίασε η ηγεσία του υπ. Εργασίας στις αντιπροσωπείες εργαζομένων στον Τύπο.

Η Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου και ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Αναστάσιος Πετρόπουλος συναντήθηκαν με τις αντιπροσωπείες των εργαζομένων στον Τύπο (ΠΟΕΣΥ, ΕΣΗΕΑ, ΕΠΗΕΑ, ΕΣΠΗΤ), τη διοίκηση του Ενιαίου Δημοσιογραφικού Οργανισμού Επικουρικής Ασφάλισης και Περίθαλψης (ΕΔΟΕΑΠ) καθώς και με εκπροσώπους των περιφερειακών ταμείων ασφάλισης ΕΤΑΣ και ΤΕΑΣ.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι εκπρόσωποι των εργαζομένων εξέφρασαν τη στήριξή τους στην πρόθεση της κυβέρνησης για άμεση νομοθετική ρύθμιση του θέματος, η οποία ανταποκρίνεται στο πλαίσιο της σύγκλισης των απόψεων των μερών κατά τις μεταξύ τους διαπραγματεύσεις, όπως εξειδικεύεται με βάση την πρόταση της ΕΣΗΕΑ.

Δεν δόθηκαν πάντως λεπτομέρειες για την ένταξη ή όχι των εργαζομένων στα ενημερωτικά sites στον ΕΔΟΕΑΠ,

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ