Το Τwitter χλευάζει την πρόταση Σγουρίδη να γράφονται οι ταμπέλες στην Κρήτη και στη... Γραμμική Β' [εικόνες] - iefimerida.gr

Το Τwitter χλευάζει την πρόταση Σγουρίδη να γράφονται οι ταμπέλες στην Κρήτη και στη... Γραμμική Β' [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια πραγματικά απίστευτη πρόταση είχε να καταθέσει ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ Παναγιώτης Σγουρίδης στο αναπτυξιακό συνέδριο Κρήτης, που έγινε πρόσφατα.

Ο κ. Σγουρίδης πρότεινε ούτε λίγο ούτε πολύ οι ταμπέλες που θα τοποθετηθουν στο νέο αυτοκινητόδρμο της Κρήτης να είναι γραμμένες όχι μόνο στα ελληνικά και στα αγγλικά αλλά και στην... Γραμμική Β.

«Οι ταμπέλες στον νέο ΒΟΑΚ (Βόρειος Οδικός Άξονας Κρήτης), και γιατί όχι και σε όλους τους δρόμους της Κρήτης, να είναι γραμμένες στα ελληνικά, στα αγγλικά και στη Γραμμική Β. Για να αναδειχτεί ο μακραίωνος πολιτισμός του νησιού και να μάθουν οι τουρίστες αλλά και οι ντόπιοι την ιστορία του», είπε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Η αντίδραση των χρηστών του Twitter όπως πάντα... ακαριαία. Αμέσως κυκλοφόρησαν μακέτες των ταμπελών με τη γραμμική Β, ενώ δεν έλειψαν και τα καυστικά σχόλια.

Το Τwitter χλευάζει την πρόταση Σγουρίδη να γράφονται οι ταμπέλες στην Κρήτη και στη... Γραμμική Β' [εικόνες] | iefimerida.gr 0

- Ρεθυμνο ειμαι φιλαρακι?
- Οχι, Αλεξανδρουπολη. Χαθηκατε?
- Ηταν σε Γραμμική Β οι πινακιδες

-Η αποσταση μεχρι το Ηρακλειο ειναι 500 μπαλωθιες
-Θα μας κραξουν ρε μαλακα
-Πως να το γραψω στην ταμπελα;
-Γραψτο στην γραμμικη β pic.twitter.com/PcaI5E7wtF

Ο Σγουρίδης, από ΑΝΕΛ, πρότεινε πινακίδες & σε γραμμική Β στην Κρήτη. Αφού δεν πρότεινε να πετάγεται λυράρης να στην τραγουδάει πάλι καλά.

Γραμμική Β αλλά οι τρύπες από τις μπαλωθιές εκεί αμάσητες

Πινακιδα με γραμμικη Β και τρυπες απο σφαιρες. Σουρεαλ καταστασεις.

Δεν ξέρω για γραμμική Β, αλλά με τόσες τρύπες από σφαίρες, είναι ήδη γραμμένες σε γλώσσα Braille

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναγιώτης Σγουρίδης Γραμμική Β
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ