H ερώτηση που έκαναν όλοι οι καλεσμένοι στην Οπρα Γουίνφρεϊ -Από τον Ομπάμα μέχρι την Μπιγιονσέ [βίντεο] - iefimerida.gr

H ερώτηση που έκαναν όλοι οι καλεσμένοι στην Οπρα Γουίνφρεϊ -Από τον Ομπάμα μέχρι την Μπιγιονσέ [βίντεο]

Η Οπρα Γουίνφρεϊ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Οπρα Γουίνφρεϊ αποκάλυψε την ερώτηση που της έκαναν όλοι οι καλεσμένοι της στην εκπομπή «The Oprah Winfrey Show».

Είναι η πιο πετυχημένη και αναγνωρίσιμη παρουσιάστρια σε όλο τον πλανήτη. Η ζωή της πολυτάραχη με μεγάλο ενδιαφέρον. Η Οπρα Γουίνφρεϊ καταφέρε από το μηδέν να γίνει εκτός από πετυχημένη τηλεοπτική παρουσία στην αμερικανική τηλεόραση και έξυπνη επιχειρηματίας, αλλά και πολύ αγαπητή στον κόσμο.

Από την μικρή πόλη του Μισισίπι όπου ξεκίνησε ως το δικό της τηλεοπτικό show και εσχάτως το δικό της τηλεοπτικό δίκτυο, η Oπρα έχει διανύσει μια μεγάλη διαδρομή και έχει βοηθήσει πολλούς ανθρώπους να αλλάξουν τη ζωή τους. Μάλιστα, για την εκπομπή της έχει κερδίσει 17 βραβεία Emmy.

Οι καλεσμένοι της, όλοι καταξιωμένοι στον χώρο τους και ονόματα της πρώτης γραμμής. Σύμφωνα όμως με την Αμερικανίδα παρουσιάστρια όλοι, ανεξαρτήτως επαγγέλματος, είχαν ένα κοινό χαρακτηριστικό.

Ολοι την ρωτούσαν το ίδιο πράγμα σε κάποια στιγμή της συνέντευξης.

Δείτε το βίντεο όπου η Οπρα Γουίνφρεϊ αποκαλύπτει την συγκεκριμένη ερώτηση που της έχει κάνει κάθε καλεσμένος που πέρασε από την εκπομπή της στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Όπρα Γουίνφρεϊ ερώτηση καλεσμένοι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ