Σάλος στη Γαλλία: «Αθώωσαν» 28χρονο που βίασε 11χρονη -Υποστήριξαν ότι το παιδί συναίνεσε στο σεξ - iefimerida.gr

Σάλος στη Γαλλία: «Αθώωσαν» 28χρονο που βίασε 11χρονη -Υποστήριξαν ότι το παιδί συναίνεσε στο σεξ

Σάλος στη Γαλλία με δικαστική απόφαση /AP Photo: Francois Mori
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σάλος έχει προκληθεί στη Γαλλία με την απόφαση δημοσίων κατηγόρων να παραπέμψουν σε δίκη 28χρονο που βίασε 11χρονη, όχι όμως για βιασμό, αλλά μόνο για σεξ με ανήλικη!

Οι δημόσιοι κατήγοροι υποστήριξαν το απίστευτο, ότι δηλαδή το παιδί συναίνεσε στο σεξ! Και αυτό γιατί, όπως λένε, η 11χρονη δεν εξαναγκάστηκε να κάνει σεξ μαζί του, ούτε εκείνος χρησιμοποίησε σωματική βία. Αρα, κατά τους κατηγόρους, δεν πρόκειται για βιασμό.

Βάσει αυτού του σκεπτικού, ο άνδρας πλέον είναι αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης έως πέντε ετών. Σε διαφορετική περίπτωση θα βρισκόταν αντιμέτωπος με πολλά περισσότερα χρόνια φυλάκισης.

Οπως αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ ο 28χρονος συνάντησε την 11χρονη στο πάρκο Μονταμανί και την έπεισε να τον ακολουθήσει σπίτι του λέγοντάς της ότι θα τη μάθει πώς να φιλάει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γαλλία δικαστική απόφαση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ