Μάχες σώμα με σώμα και άγριες συμπλοκές στους δρόμους της πρωτεύουσας[βίντεο] - iefimerida.gr

Μάχες σώμα με σώμα και άγριες συμπλοκές στους δρόμους της πρωτεύουσας[βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ομάδες κουκουλοφόρων οπλισμένοι με βόμβες μολότωφ και πέτρες στήνουν οδοφράγματα στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας και συγκρούονται με αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες απαντούν με εκτεταμένη χρήση χημικών.

Γυαλιά καρφιά έχουν γίνει υποκαταστήματα τραπεζών και μαγαζιά στο τρίγωνο της Πλατείας Κοραή στην Πανεπιστημίου και την Σταδίου ενώ οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον 50 τραυματίες. Έκκληση της Πυροσβεστικής στους πολίτες να αφήνουν τα οχήματα να πλησιάζουν τα κτίρια που καίγονται αλλά και από το ΕΚΑΒ για να μπορούν να πλησιάσουν στα σημεία που υπάρχουν τραυματίες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία απο το ΕΚΑΒ 38 διαδηλωτές έχουν μεταφερθεί στο Γενικό Κρατικό Αθηνών , 9 στο Σωτηρία ενω 9 αστυνομικοί έχουν μεταφερθεί στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ