Europa League: Νίκη-πρόκριση ψάχνει απόψε η ΑΕΚ απέναντι στην Αούστρια Βιέννης - iefimerida.gr

Europa League: Νίκη-πρόκριση ψάχνει απόψε η ΑΕΚ απέναντι στην Αούστρια Βιέννης

Μετά τη Ριέκα η ΑΕΚ θέλει νίκη και κόντρα στην Αούστρια Βιέννης / Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα των τελευταίων ημερών θέλει η ΑΕΚ, η οποία υποδέχεται την Αούστρια Βιέννης (22:05, Cosmote Sport 2) και με νέα νίκη θα κάνει το πιο σημαντικό βήμα για την πρόκριση στα νοκ-άουτ του Europa League.

Μετά την σπουδαία νίκη επί του Ολυμπιακού στην Super League, η ΑΕΚ ρίχνεται και πάλι στη μάχη της Ευρώπης. Δίνει το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της στη φάση των ομίλων με αντίπαλο την Αούστρια Βιέννης και γνωρίζει πως με νίκη θα κάνει το πολύ μεγάλο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση αφού την ίδια ώρα η Ριέκα θα αντιμετωπίζει την Μίλαν εκτός έδρας και δύσκολα θα πάρει αποτέλεσμα.

Τα προβλήματα πάντως δεν λείπουν από τον Μανόλο Χιμένεθ. Σιμόες και Λόπες τέθηκαν εκτός μάχης, ο Γκάλο είναι εξαιρετικά αμφίβολος ενώ ο Βινίσιους δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Το πρόβλημα στα άκρα της άμυνας είναι τεράστιο και αν δεν αγωνιστεί ο Βραζιλιάνος δεξιά, τότε ο Ισπανός προπονητής θα αναγκαστεί να προβεί σε αλχημείες.

Αν πάντως δεν υπάρξει κάποια έκπληξη κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ανέστης, στην άμυνα θα αγωνιστούν οι Γκάλο, Τσόσιτς, Βράνιες και Μπακάκης. Στον άξονα θα αγωνιστούν ο Γιόχανσον, με τον Γαλανόπουλο ενώ οι Μάνταλος και Χριστοδουλόπουλος θα είναι στα άκρα. Στην επίθεση αναμένεται να ξεκινήσουν μαζί Αραούχο και Λιβάγια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Αούστρια Βιέννης Europa League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ