Ο Παπανδρέου διαγράφει Καστανίδη, Λούκα, Βάσω και όποιον δεν... πει «ναι» - iefimerida.gr

Ο Παπανδρέου διαγράφει Καστανίδη, Λούκα, Βάσω και όποιον δεν... πει «ναι»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου έχει ειδοποιήσει αρμοδίως όλους τους βουλευτές που έχουν δηλώσει ότι δεν ψηφίζουν τη νέα δανειακή σύμβαση ότι αμέσως μετά την ψηφοφορία θα τεθούν εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας.Μεταξύ τους και ιδιαιτέρως προβεβλημένα στελέχη του ΠΑΣΟΚ όπως ο Χάρης Καστανίδης, η Βάσω Παπανδρέου, η Λούκα Κατσέλη (για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες).

Συνολικά περισσότεροι από 20 βουλευτές έχουν εκδηλώσει την πρόθεση να καταψηφίσουν το νομοσχέδιο που κυρώνει PSI και δανειακή σύμβαση.

Σε αυτή την περίπτωση το ΠΑΣΟΚ χάνει και τυπικά την δεδηλωμένη αν και φυσικά δεν την χρησιμοποιεί από τη στιγμή που πρωθυπουργός ορκίστηκε ο Λουκάς Παπαδήμος.

Να σημειωθεί ότι εφόσον μιά ομάδα ανεξαρτήτων βουλευτών ξεπερνά τα 10 άτομα μπορεί με βάση τον κανονισμό της Βουλής να συγκροτήσει κοινοβουλευτική ομάδα με όλα τα προνόμια του κανονισμού που δεν μπορούν να έχουν για παράδειγμα η Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη και η Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ