Ο γαμπρός του Τραμπ, Κούσνερ, είναι καταχωρημένος ως γυναίκα στους εκλογικούς καταλόγους!

Η αποκάλυψη προκάλεσε μεγάλη απορία: Ο γαμπρός του Ντόναλντ Τραμπ είναι δηλωμένος εδώ και οκτώ χρόνια στους εκλογικούς καταλόγους ως γυναίκα!

Στα αρχεία της εφορευτικής επιτροπής της Πολιτείας της Νέας Υόρκης το φύλο του Τζάρεντ Κούσνερ είναι καταχωρημένο ως «θήλυ», σύμφωνα με ντοκουμέντα που δημοσίευσε το Wired.

Το λάθος, που εντόπισε η American Bridge, μια ερευνητική ομάδα της Δημοκρατικής αντιπολίτευσης, εγείρει κάποια ερωτηματικά καθώς στο έντυπο εγγραφής στους εκλογικούς καταλόγους, που κατέθεσε ο Κούσνερ τον Νοέμβριο του 2009, υπήρχαν δύο επιλογές ως προς το φύλο: Α, για άρρεν και Θ για θήλυ. Θέλησε άραγε ο Κούσνερ να καταχωρηθεί ως θήλυ; Ή μήπως ήταν ένα λάθος; Κι αν ναι, πώς συνέβη;

Το μυστήριο περιπλέκεται καθώς πριν το 2009 στους εκλογικούς καταλόγους του Νιου Τζέρσι το φύλο του αναφέρεται ως «άγνωστο», σύμφωνα με το The Hill.

Ο πρώην επενδυτής ακινήτων και νυν στενός σύμβουλος του προέδρου των ΗΠΑ δεν έχει σχολιάσει την είδηση, άρα παραμένει άγνωστο πώς προέκυψε το λάθος αυτό.

Πάντως είναι μάλλον απίθανο να θεωρηθεί εκλογική απάτη, αφού αυτό σημαίνει ότι ο ένοχος σκοπίμως δηλώνει ψευδή στοιχεία.

Η είδηση έρχεται λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη ότι ο Κούσνερ και η γυναίκα του Ιβάνκα Τραμπ χρησιμοποιούσαν τα προσωπικά ηλεκτρονικά τους ταχυδρομεία για να επικοινωνούν με άλλα στελέχη της αμερικανικής διοίκησης, ενώ έπρεπε να χρησιμοποιούν το ασφαλές email του Λευκού Οίκου.

Σημειωτέον ότι κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του 2016, ο Ντόναλντ Τραμπ κατηγόρησε την αντίπαλό του στις προεδρικές εκλογές, την υποψήφια των Δημοκρατικών, Χίλαρι Κλίντον ότι χρησιμοποίησε ιδιωτικό υπολογιστή και όχι τον ασφαλή κυβερνητικό διακομιστή. Ο μεγιστάνας δεν είχε διστάσει να αξιώσει την φυλάκισή της εξαιτίας αυτής της υπόθεσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ