Η «θεραπεία» που δοκίμασε η Κέιτ Μίντλεντον για τις πρωινές ναυτίες -Την αποκάλυψε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ - iefimerida.gr

Η «θεραπεία» που δοκίμασε η Κέιτ Μίντλεντον για τις πρωινές ναυτίες -Την αποκάλυψε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ

Η «εναλλακτική» θεραπεία της Κέιτ Μίντλεντον για την αδιαθεσία της εγκυμοσύνης (Φωτογραφία: AP Photo/Kirsty Wigglesworth
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την ανακοίνωσή της εγκυμοσύνης της, η Κέιτ Μίντλεντον απέχει από τα καθήκοντά της, καθώς πάσχει από το σύνδρομο της υπερέμεσης κύησης.

Η δούκισσα του Κέμπριτζ έχει αδιαθεσία και ζαλάδες σε έντονο βαθμό και όπως αποκάλυψε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ δοκίμασε μια εναλλακτική «θεραπεία» για να απαλλαγεί από τα συμπτώματα.

Ο πρίγκιπας βρέθηκε σε φιλανθρωπική δεξίωση και τελετή απονομής του Ταμείου Ορφανών της Μητροπολιτικής και Αστικής Αστυνομίας, όπου και συνομίλησε με την Αιρις Ορελ.

Η 98χρονη τον ρώτησε πώς πάει η Κέιτ Μίντλεντον με τον πρίγκιπα να απαντά: «Αισθάνεται καλύτερα, ευχαριστώ».

Η Αιρις του είπε πως υπέφερε και εκείνη από πρωινή αδιαθεσία όταν ήταν έγκυος και τους τρεις γιους της, υποστηρίζοντας πως η δούκισσα μπορεί να υποφέρει λίγο περισσότερο τώρα.

Τότε, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ αποκάλυψε πως η Κέιτ Μίντλεντον δοκίμασε μπισκότα τζίντζερ, χωρίς ωστόσο, να έχουν αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κέιτ Μίντλεντον Εγκυμοσύνη θεραπεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ