«Ξυριστείτε ή απολύεστε» -Ομάδα ποδηλασίας τα έβαλε με το μούσι των αθλητών - iefimerida.gr

«Ξυριστείτε ή απολύεστε» -Ομάδα ποδηλασίας τα έβαλε με το μούσι των αθλητών

Ομάδα ποδηλασίας δεν θέλει αθλητές με μούσι (Φωτογραφία: AP/ Peter Dejong)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι ποδηλάτες της Sport Vlaanderen-Baloise έχουν δύο επιλογές: είτε θα πιάσουν το ξυράφι, είτε θα ψάξουν για άλλο εργοδότη.

Η επαγγελματική ομάδα ποδηλασίας του Βελγίου απαγόρευσε στους αθλητές της να αφήνουν μούσι γιατί θέλει να προστατεύσει την... καλαισθησία του αθλήματος.

Σε άρθρο του στην εφημερίδα Het Niewsblad, ο διευθυντής της ομάδας, Βάλτερ Πλανκάερτ, χαρακτήρισε τα μούσια ανθυγιεινά. «Είμαστε ποδηλατική ομάδα, με αναβάτες, όχι με μηχανόβιους ή παίκτες του ράγκμπι», έγραψε. «Οι μύξες και τα υπολείμματα φαγητού στο μούσι ενός ποδηλάτη, κατά τη διάρκεια της κούρσας, είναι κάτι βρώμικο», συνέχισε.

Αφησε τουλάχιστον ένα παράθυρο ανοχής στο μούσι των λίγων ημερών, κατά τη διάρκεια αγώνα γιατί μπορεί οι ποδηλάτες να είναι πολύ εξαντλημένοι για να ξυριστούν. Ομως, προειδοποίησε, όποιος σκοπεύει να αποκτήσει μακρύ μούσι, τότε θα πρέπει να ξέρει ότι θα χρειαστεί να βρει άλλη ομάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ποδηλάτες Ποδηλασία μούσι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ