Και ο Ομπάμα έζησε το... δράμα του πατέρα: Εκλαψα όταν άφησα την κόρη μου στο Χάρβαρντ - iefimerida.gr

Και ο Ομπάμα έζησε το... δράμα του πατέρα: Εκλαψα όταν άφησα την κόρη μου στο Χάρβαρντ

Ο Ομπάμα δυσκολεύτηκε να αποχωριστεί την Μαλία (Φωτογραφία: AP/ Slamet Riyadi)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακόμη και ο άνθρωπος που έχει διατελέσει «πλανητάρχης» και έχει διαχειριστεί κρίσεις, μπορεί να βιώσει το... δράμα του πατέρα και να «λυγίσει» αποχαιρετώντας την κόρη του.

Ο Μπαράκ Ομπάμα αποκάλυψε ότι τον πλημμύρισε η συγκίνηση όταν μαζί με τη σύζυγό του, Μισέλ, πήγαν τη 19χρονη Μαλία στο Χάρβαρντ, τον Αύγουστο.

«Για όλους εμάς που έχουμε κόρες, όλα γίνονται πολύ γρήγορα. Αφησα την Μαλία στο κολέγιο και έλεγα στο ζεύγος Μπάιντεν ότι ήταν για εμένα σαν εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς», δήλωσε σε εκδήλωση ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ. Τουλάχιστον όμως συγκρατήθηκε όσο ήταν ακόμη δίπλα στην κόρη του.

«Ημουν υπερήφανος που δεν έκλαψα μπροστά της. Αλλά επιστρέφοντας, οι άνδρες της μυστικής υπηρεσίας κοιτούσαν μπροστά, προσποιούμενοι ότι δεν με ακούν που εγώ ρουφούσα και φυσούσα τη μύτη μου. Ηταν δύσκολο», παραδέχθηκε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπάρακ Ομπάμα Μάλια Ομπάμα Χαρβαρντ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ