Mαζί στο πλατό του Game of Thrones, μαζί και στη ζωή -Παντρεύονται Κιτ Χάρινγκτον και Ρόουζ Λέσλι - iefimerida.gr

Mαζί στο πλατό του Game of Thrones, μαζί και στη ζωή -Παντρεύονται Κιτ Χάρινγκτον και Ρόουζ Λέσλι

To ζευγάρι στα γυρίσματα της σειράς / Φωτογραφία: HBO
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από έντονη φημολογία μηνών και δεκάδες δημοσιεύματα ιστοσελίδων ανά τον κόσμο, είναι πλέον επίσημο – οι πρωταγωνιστές του Game of Thrones Kιτ Χάρινγκτον και Ρόουζ Λέσλι αρραβωνιάστηκαν και ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η επίσημη ανακοίνωση εμφανίστηκε στη βρετανική εφημερίδα Times, ενθουσιάζοντας τους απανταχού φαν της δημοφιλούς σειράς.

It's official! #GameofThrones stars Kit Harington and Rose Leslie's engagement confirmed with an official notice in today's Times newspaper. pic.twitter.com/MSN3dRxj4m

Το ζευγάρι γνωρίστηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς το 2012, καθώς ενσάρκωναν τους ήρωες Τζον Σνόου (Κιτ Χάρινγκτον) και Ιγκριτ (Ρόουζ Λέσλι).

Οπως γνωρίζουν καλά οι θαυμαστές της σειράς, η Ιγκριτ αποχώρησε από το σόου μετά από δύο σεζόν, καθώς ο χαρακτήρας της πέθανε. Ο Χάρινγκτον, όμως, παρέμεινε και πλέον έχει αναδειχτεί σε έναν από τους βασικούς πρωταγωνιστές του Game of Thrones.

Mαζί στο πλατό του Game of Thrones, μαζί και στη ζωή -Παντρεύονται Κιτ Χάρινγκτον και Ρόουζ Λέσλι  | iefimerida.gr 0

To ζευγάρι εμφανίστηκε για πρώτη φορά μαζί στα περσινά Βραβεία Olivier και ο Χάρινγκτον δήλωσε πέρσι στο L’Uomo Vogue ότι ήταν «εύκολο να ερωτευτεί τη Λέσλι». Μάλιστα, όπως υπενθυμίζει το BBC, ο Κιτ έχει αποκαλύψει ότι η καλύτερη ανάμνησή του από τα γυρίσματα του Game of Thrones είναι οι τρεις εβδομάδες των γυρισμάτων στην Ισλανδία το 2012.

«Επειδή η χώρα είναι πανέμορφη, επειδή το Βόρειο Σέλας είναι μαγικό και επειδή ερωτεύτηκα σε αυτό το μέρος» είπε χαρακτηριστικά, και συμπλήρωσε: «Εάν ήδη σε ελκύει κάποιος και μετά παίζουν τον έρωτά του σε μια σειρά είναι πολύ εύκολο να ερωτευτείς».

Tο λαμπερό ζευγάρι είχε έρθει στην Ελλάδα για τις διακοπές του τον Μάιο, και πέρασαν όμορφες και χαλαρές ώρες στις Σπέτσες.

Στη σελίδα του στο Facebook, το Beach Bar Restaurant Paradise ανάρτησε φωτογραφίες από την επίσκευψη του ζευγαριού και έγραψε ότι Κιτ Χάρινγκτον απόλαυσε εκεί το γεύμα του μαζί με τη σύντροφό του, δοκιμάζοντας την ελληνική κουζίνα και κρατώντας πάντα χαμηλούς τόνους.

Mαζί στο πλατό του Game of Thrones, μαζί και στη ζωή -Παντρεύονται Κιτ Χάρινγκτον και Ρόουζ Λέσλι  | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζον Σνόου Game of Thrones Ιγκριτ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ