Πρόβλημα υγείας για τον Στιβ Τάιλερ -Δεν του επιτρέπουν να τραγουδήσει και να ταξιδέψει - iefimerida.gr

Πρόβλημα υγείας για τον Στιβ Τάιλερ -Δεν του επιτρέπουν να τραγουδήσει και να ταξιδέψει

Πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει ο Στιβ Τάιλερ (Φωτογραφία: AP/ Lukas Barth)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με... εντολή γιατρού, οι Aerosmith αναγκάστηκαν να ακυρώσουν συναυλίες, εξαιτίας του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, Στιβ Τάιλερ.

Ο 69χρονος αναμένεται να αναρρώσει πλήρως, σύμφωνα με ανακοίνωση των Aerosmith, στην οποία γίνεται λόγος για «απρόσμενο ιατρικό θέμα», χωρίς να δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες.

«Δυστυχώς, εξαιτίας απρόσμενων ιατρικών θεμάτων, ο τραγουδιστής Στιβ Τάιλερ λαμβάνει άμεση φροντίδα και οι γιατροί τον συμβούλευσαν να μην ταξιδέψει ή να τραγουδήσει αυτή τη στιγμή», ανέφερε η ανακοίνωση.

«Δεν απειλείται η ζωή μου, αλλά πρέπει να το αντιμετωπίσω αμέσως, να ξεκουραστώ και να λάβω ιατρική φροντίδα αμέσως, προκειμένου να συνεχίσω τις εμφανίσεις», δήλωσε ο ίδιος ο Στιβ Τάιλερ, ο οποίος είχε υποβληθεί σε επέμβαση στις φωνητικές χορδές το 2006.

Οι Aerosmith ακύρωσαν συναυλίες στη Βραζιλία, τη Χιλή, την Αργεντινή και το Μεξικό, σύμφωνα με το Reuters.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Στιβ Τάιλερ συναυλίες Aerosmith
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ