Η περιπέτεια της ξαδέλφης της Λάσκαρη, τραγουδίστριας Ζωής Κουρούκλη, με σπασμένο γοφό - iefimerida.gr

Η περιπέτεια της ξαδέλφης της Λάσκαρη, τραγουδίστριας Ζωής Κουρούκλη, με σπασμένο γοφό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περιπέτεια με την υγεία της έχει η τραγουδίστρια Ζωή Κουρούκλη μετά από ένα σοβαρό τραυματισμό που είχε στο σπίτι της, με αποτέλεσμα να σπάσει το ισχίο της.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Espresso, η Ζωή Κουρούκλη, ξαδέλφη της Ζωής Λάσκαρη, με την οποία είχαν ίδιο όνομα και επίθετο, αναμένεται να χειρουργηθεί στο ισχίο.

Ωστόσο μέχρι να φτάσει στο χειρουργείο πέρασε έναν γολγοθά, όπως αναφέρει σε ανάρτησή της η κόρη της, που βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της.

Μαζί με την αδελφή της έζησαν, όπως λέει, το ελληνικό Greys Anatomy... Ένα ατύχημα στο σπίτι την αναγκάζει να μεταφερθεί εσπευσμένα στον «Ευαγγελισμό». Παρέμεινε για 12 ώρες σε ένα ράντσο στα επείγοντα με σπασμένο γοφό και κατάφερε την επόμενη μέρα να βρει δωμάτιο.

Η ανάρτηση της κόρης της για την περιπέτειά τους στον Ευαγγελισμό και το «ευχαριστώ» στους γιατρούς:

«Ελληνικό Greys Anatomy...
Ευαγγελισμός... Σάββατο 2 τα ξημερώματα...
Οι άνθρωποι του ασθενοφόρου, οι τραυματιοφορείς, οι νοσοκόμες και οι γιατροί νέοι και παλιοί εξαιρετικά ευγενικοί, τρυφεροί και ανθρώπινοι... να βοηθήσουν όπου μπορούν. Μάθαμε από τον οδηγό του ασθενοφόρου ότι η Λάτση δώρισε 180 καινούργια ασθενοφόρα... για όλη την Ελλάδα... σταγονα στον ωκεανό... αλλά οι άνθρωποι αυτοί τα περιμένουν πώς και πώς.
Οι εγκαταστάσεις άθλιες... οι ουρές τεράστιες... Το προσωπικό όμως δεν επαρκεί... Φτάσαμε στις 2 τα ξημερώματα και κάναμε τελικά εισαγωγή στιε 14.00 το μεσημέρι της Κυριακής... 12 ώρες αναμονή για τα πάντα... όλα τα φορεία σε μια αίθουσα... Στην αίθουσα αναμονής για τους συνοδούς... οι θέσεις ελάχιστες γιατί κοιμόντουσαν 5-6 άστεγοι με την πραμάτεια τους...
Γύρω μας ιστορίες καθημερινής δυστυχίας... Τραυματίες από ατυχήματα με μηχανάκια... μεθυσμένα 16χρονα με αλλόφρονες γονείς... νεαροί με σπασμένες μύτες και μαυρισμένα μάτια απο καυγάδες.... Ασθενείς που είχαν μαζί τους όλη την οικογένεια... ηλικιωμένοι που δεν είχαν κανέναν... άτυχοι τουρίστες που προσπαθούσαν να συνεννοηθούν...
Οι γιατροί σε 12ωρες βάρδιες... εξαντλημένοι αλλά εκεί... να εξυπηρετήσουν... Κάποιοι το πρωί πια έτρεχαν μεταξύ χειρουργίων και επειγόντων περιστατικών... όταν τελικά ανεβήκαμε στο δωμάτιο...τίποτα δεν λειτουργούσε... τα μπουτόν για τις νοσοκόμες... τα κρεββάτια...
Αν δεν έχεις αποκλειστική και είσαι μόνος σου... βασίζεσαι στον συγγενή του απέναντι... ή στη τύχη σου.
Μας είπαν να κλείνουμε την πόρτα γιατί μέσα στους ορόφους κυκλοφορούν... περιστέρια και μπαίνουν μέσα στα δωμάτια... Μάλιστα... περιστέρια... Ένα μάλιστα με τρόμαξε φτερουγίζοντας πάνω από το κεφάλι μου... Ελλάδα 2017... Φαντάζομαι ότι ο Ευαγγελισμός είναι πολυτέλεια μπροστά σε άλλα πιο περιφερειακά νοσοκομεία...Τι να πει κανείς...».

Η περιπέτεια της ξαδέλφης της Λάσκαρη, τραγουδίστριας Ζωής Κουρούκλη, με σπασμένο γοφό  | iefimerida.gr 0

Η Ζωή Κουρούκλη, ήταν το παιδί θαύμα, της εποχής.

Η περιπέτεια της ξαδέλφης της Λάσκαρη, τραγουδίστριας Ζωής Κουρούκλη, με σπασμένο γοφό  | iefimerida.gr 1

Τραγουδούσε από 3 ετών και στην πορεία της συνεργάστηκε με μεγάλους Έλληνες συνθέτες μεταξύ των οποίων Πλέσσας, Θεοφανίδης και Κουγιουμτζής.

Το 1965 πήρε μέρος στο 7ο Μεσογειακό Φεστιβάλ τραγουδιού που πραγματοποιήθηκε στη Βαρκελώνη και απέσπασε το 1ο βραβείο με το τραγούδι των Οικονομόπουλου-Ιακωβίδου, «Μην λες τίποτα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ζωή Κουρούκλη Ευαγγελισμός ισχιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ