Από τις σαγιονιάρες στα κλειστά παπούτσια -Πώς να μην τραυματίσεις τα πόδια σου - iefimerida.gr

Από τις σαγιονιάρες στα κλειστά παπούτσια -Πώς να μην τραυματίσεις τα πόδια σου

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ηρθε η ώρα να εγκαταλείψουμε τις άνετες σαγιονιάρες μας και τα ωραία μας σανδάλια και να φορέσουμε τα πρώτα φθινοπωρινά κλειστά παπούτσια.

Ναι, είναι μια πραγματικότητα. Οι καλοκαιρινές μας διακοπές είναι πλέον παρελθόν και για όλους μας είναι πολύ δύσκολο να βάλουμε κλειστό παπούτσι.

Εκεί που είχαμε συνηθίσει να φοράμε την άνετη σαγιονάρα μας και να έχουμε αυτή την αίσθηση ελευθερίας, πρέπει δυστυχώς να την βάλουμε στην άκρη και να αρχίσουμε να φοράμε τα πρώτα φθινοπωρινά ζευγάρια παπούτσια.

Με τις πρώτες βροχές και τα πρώτα αισθητά κρύα πρέπει και πάλι να στριμώξουμε τα πόδια μας στα πρώτα στενά παπούτσια του γραφείου ή τις μπαλαρίνες.

Επειδή η μετάβαση αυτή δεν είναι και τόσο εύκολη, καλό είναι να γνωρίζουμε μερικά τρικ για να πονέσουμε λιγότερο ώστε να μην κυκλοφορούμε με ένα χανσαπλαστ στην τσάντα για τις υπόλοιπες ημέρες.

Διαβάστε τι πρέπει να κάνετε για να μην τραυματίσετε τα πόδια σας όταν βάλετε κλειστό παπούτσι στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κλειστό παπούτσι σαγιονάρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ