Απολύθηκε η αεροσυνοδός της British που σχολίαζε τα... προσόντα των Νιγηριανών επιβατών on camera - iefimerida.gr

Απολύθηκε η αεροσυνοδός της British που σχολίαζε τα... προσόντα των Νιγηριανών επιβατών on camera

H 23χρονη δηλώνει απογοητευμένη από την εμπειρία της ως αεροσυνοδός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άμεση ήταν η απάντηση της British Airways μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που έδειχνε μια αεροσυνοδό της να κάνει ρατσιστικά σχόλια για Νιγηριανούς επιβάτες.

Το μονόλεπτο βίντεο που είχε ανεβάσει η ίδια η αεροσυνοδός στο Snapchat είχε σχολιαστεί έντονα αναγκάζοντας τη βρετανική εταιρεία να διεξαγάγει εσωτερική έρευνα για να βρει την ξανθά αεροσυνοδό που σχολίαζε γλαφυρά τα γεννητικά όργανα των Νιγηριανών επιβατών, στον δρόμο προς την εργασία της.

Απολύθηκε η αεροσυνοδός της British που σχολίαζε τα... προσόντα των Νιγηριανών επιβατών on camera | iefimerida.gr 0

Η εταιρεία δεν άργησε να εντοπίσει την ξανθιά αεροσυνοδό και η αντίδρασή της ήταν άμεση. Η 23χρονη Joanne Wickenden απολύθηκε από τη δουλειά της και πλέον αναζητεί καινούρια.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, επί δύο ώρες η 23χρονη προσπαθούσε να πείσει τους προϊσταμένους της ότι απλώς έκανε πλάκα και ότι δεν είναι ρατσίστρια.

Μιλώντας μάλιστα στην MailOnline υποστήριξε ότι της «την έστησαν» συνάδελφοί της. «Με ενθάρρυναν να τα πω αυτά. Με κατέγραψαν και έστειλαν το βίντεο σε φίλους μας».

Απολύθηκε η αεροσυνοδός της British που σχολίαζε τα... προσόντα των Νιγηριανών επιβατών on camera | iefimerida.gr 1

Η κοπέλα, η οποία θέλει να γίνει ηθοποιός, ακουγόταν να λέει στο επίμαχο βίντεο: «Όπως βλέπετε, είμαι εδώ και προετοιμάζομαι για την πτήση. Είμαι έτοιμη να δουλέψω, να δείξω τις εξόδους κινδύνου, να σερβίρω κοτόπουλο ή μοσχάρι... Είναι τώρα αυτός ωραίος τρόπος να περάσεις το βράδυ της Παρασκευής; Το καλό είναι ότι θα πάω στη Νιγηρία και θα υπάρχουν μεγάλα μαύρα π...η. Πλάκα κάνω!», ακούγεται να λέει αρχικά η νεαρή, ενώ στη συνέχει το «χοντραίνει»:

«Οι Νιγηριανοί θα μου λένε "δώσε μου κόκα κόλα, δώσε μου μοσχάρι, γιατί σας τελείωσε το μοσχάρι;"» συμπλήρωσε γελώντας και κοροϊδεύοντας την αγγλική προφορά των Νιγηριανών η νεαρή, προειδοποιώντας ότι όλοι θα θέλουν αναβάθμιση θέσης, ζητώντας περισσότερο χώρο για τα πόδια εξαιτίας των «τεράστιων π...ων τους που κρέμονται πέρα δώθε».

Απολύθηκε η αεροσυνοδός της British που σχολίαζε τα... προσόντα των Νιγηριανών επιβατών on camera | iefimerida.gr 2
Απολύθηκε η αεροσυνοδός της British που σχολίαζε τα... προσόντα των Νιγηριανών επιβατών on camera | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ British Airways αεροσυνοδος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ