Formula 1: Από το 2018 θα ονομάζεται Aston Martin Red Bull Racing - iefimerida.gr

Formula 1: Από το 2018 θα ονομάζεται Aston Martin Red Bull Racing

Φωτογραφία: AΜ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Aston Martin Red Bull Racing θα είναι η πλήρης ονομασία της Red Bull από το 2018, αφού οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία, ώστε η βρετανική μάρκα να είναι ο χορηγός τίτλου των «κόκκινων ταύρων» στην Formula 1.

Έτσι, η ΑΜ έκανε την αρχή για την εμπλοκή της στη Formula1, αφού φέρεται να έχει επιθυμία για την παροχή κινητήρων στους Αυστριακούς από το 2021, ή ακόμα και να αγοράσουν την ομάδα του Μίλτον Κέινς.

«Αυτή η συνεργασία είναι το επόμενο λογικό βήμα για την πρωτότυπη συνεργασία μας με τη Red Bull Racing. Απολαμβάνουμε την παγκόσμια γνώση, που παρέχει η αναζωογονημένη Formula1. Οι συζητήσεις για τη μονάδα ισχύος μας ενδιαφέρουν, όμως μόνο αν είναι κατάλληλες οι περιστάσεις.

Δε θα μπούμε σ' έναν πόλεμο κινητήρων χωρίς περιορισμούς και με κόστος, όμως πιστεύουμε ότι αν η FIA δημιουργήσει το κατάλληλο περιβάλλον, θα μπορέσουμε να εμπλακούμε», δήλωσε ο πρόεδρος της Aston Martin, Άντι Πάλμερ. «Η συνεργασία μας με την Aston Martin είναι ένα πρωτοποριακό πρότζεκτ από την πρώτη μέρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Aston Martin Red Bull
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ