Tραγικό δυστύχημα στο Κλίβελαντ -Φορτηγό παρέσυρε και σκότωσε αγοράκι ενός έτους - iefimerida.gr

Tραγικό δυστύχημα στο Κλίβελαντ -Φορτηγό παρέσυρε και σκότωσε αγοράκι ενός έτους

Φωτογραφία Αρχείου: Associated Press
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα τραγικό δυστύχημα που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένα αγοράκι ενός έτους σημειώθηκε στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ.

Πιο συγκεκριμένα, το τραγικό συμβάν σημειώθηκε όταν ένα φορτηγό ξέφυγε από την πορεία και στο πέρασμά του παρέσυρε μητέρα και το ενός έτους αγοράκι της, με αποτέλεσμα λίγο αργότερα να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης το μικρό παιδί κατέληξε ακαριαία ενώ η μητέρα του νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της πόλης.

Παράλληλα οι αστυνομικές αρχές σε δηλώσεις τους διευκρίνισαν πως ο οδηγός του φορτηγού προηγουμένως δεν είχε προβεί στην κατανάλωση αλκοόλ αλλά ούτε σε χρήση ναρκωτικών ουσιών, όπως διαπιστώθηκε.

Τέλος, σημειώνεται, πως τα αίτια και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες διενεργήθηκε το τραγικό συμβάν διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δυστύχημα Κλίβελαντ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ