Σουηδία: Τρένο συγκρούστηκε με τεθωρακισμένο όχημα -4 τραυματίες [βίντεο] - iefimerida.gr

Σουηδία: Τρένο συγκρούστηκε με τεθωρακισμένο όχημα -4 τραυματίες [βίντεο]

Αμαξοστοιχία συγκρούστηκε με τεθωρακισμένο όχημα/ Φωτογραφία:expressen
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία αμαξοστοιχία με επιβάτες συγκρούστηκε με ένα τεθωρακισμένο όχημα στη νότια Σουηδία με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο οδηγός και τρεις Σουηδοί στρατιωτικοί, ανέφεραν οι αρχές.

Το ατύχημα συνέβη κοντά στην πόλη Τρόσα, νότια της Στοκχόλμης, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές.

«Ακούσαμε ένα χτύπημα, ακούστηκε πολύ δυνατά και ένιωθεε ότι το τρένο έχει εκτροχιαστεί», δήλωσε ο επιβάτης Άτια Ράσουλ στην εφημερίδα Expressen.

Η αστυνομία δήλωσε ότι ο οδηγός υπέστη ελαφρύ τραυματισμό. Το τεθωρακισμένο όχημα συμμετείχε στην Aurora 17, τη μεγαλύτερη στρατιωτική άσκηση της Σουηδίας για περισσότερα από 20 χρόνια, με τη συμμετοχή περίπου 20.000 στρατιωτών από την αεροπορία, το στρατό ξηράς και το ναυτικό.
Η άσκηση περιλαμβάνει στρατεύματα από τη Σουηδία, τη Φινλανδία και τους στρατιώτες του ΝΑΤΟ από τη Δανία, τη Νορβηγία, τη Γαλλία.

Ο Σουηδικός στρατός δήλωσε ότι το όχημα που ενεπλάκη στην συντριβή ήταν ένα θωρακισμένο όχημα ωστόσο δεν διευκρίνισε πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση των τραυματιών. Δήλωσε ωστόσο, ότι και οι τρεις οδηγήθηκαν σε νοσοκομείο.

Οι διασώστες δήλωσαν ότι υπήρχαν συνολικά 70 επιβάτες στην αμαξοστοιχία, αλλά κανένας δεν τραυματίστηκε.

Πηγή:Associated press, exressen

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ