Πολωνός προσπάθησε να περάσει στην Ελλάδα πάνω από 41 κιλά κάνναβη - iefimerida.gr

Πολωνός προσπάθησε να περάσει στην Ελλάδα πάνω από 41 κιλά κάνναβη

Φωτογραφία: astynomia.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να «περάσει» στην Ελλάδα πάνω από 41 κιλά ακατέργαστη κάνναβη επιχείρησε ένας 43χρονος Πολωνός ο οποίος συνελήφθη από τις αρχές.

Πιο συγκεκριμένα, ο 43χρονος εντοπίστηκε στην Περιφερειακή Οδό Ιωαννίνων και μετά από έλεγχο που έγινε στο όχημά του, συνελήφθη με τις κατηγορίες τις εισαγωγής και μεταφοράς με σκοπό τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Επειτα από αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε οδηγός του οχήματος ήταν ο 43χρονος αλλοδαπός ενώ εντός του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν 8 ανισοβαρή δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 41 κιλών 450 γραμμαρίων.

Επίσης, κατασχέθηκε το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών, δύο κινητά τηλέφωνα, όπως και το χρηματικό ποσό των 90 ευρώ.

Τέλος, σημειώνεται ότι ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση και τις έρευνες ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Πολωνός προσπάθησε να περάσει στην Ελλάδα πάνω από 41 κιλά κάνναβη | iefimerida.gr 0

Πηγή Φωτό: astynomia.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αστυνομία Πολωνός κάνναβη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ