Ολυμπιονίκης σοκάρει: Με χτύπησε ο αδελφός μου, οι δικοί μου με ξέγραψαν όταν είπα ότι είμαι ομοφυλόφιλη - iefimerida.gr

Ολυμπιονίκης σοκάρει: Με χτύπησε ο αδελφός μου, οι δικοί μου με ξέγραψαν όταν είπα ότι είμαι ομοφυλόφιλη

Σοκάρει η εξομολόγηση της Βιλτζόεν (Φωτογραφία: AP/ Matt Slocum)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρά την επιτυχία που γνωρίζει στα στάδια, η Σουνέτ Βιλτζόεν ζει δύσκολες στιγμές στην προσωπική της ζωή.

Η Νοτιοαφρικανή κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στον ακοντισμό, στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2016. Ομως κοντά της δεν είχε τους δικούς της, για να πανηγυρίσει αυτή την επιτυχία. Εδώ και χρόνια, όπως αποκαλύπτει, η οικογένειά της την έχει ξεγράψει, επειδή είναι ομοφυλόφιλη.

«Εχω γράψει 20 επιστολές στους γονείς μου, αλλά επέλεξαν να μην είναι μέρος της ζωής μου», δήλωσε η Βιλτζόεν, κάτοχος δύο μεταλλίων από Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου, σε εκπομπή του σουηδικού καναλιού STV.

Η ακοντίστρια αποκάλυψε ότι όταν αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για τις σεξουαλικές προτιμήσεις της, ο αδελφός της τη χτύπησε και οι γονείς της έκοψαν κάθε επαφή μαζί της. «Οταν κέρδισα το αργυρό μετάλλιο στο Ρίο, δεν επικοινώνησαν μαζί μου. Δεν μου έδωσαν συγχαρητήρια και αυτό με στεναχώρησε. Πίστευα ότι πάντα θα ήταν εκεί για εμένα. Ομως, όταν αποκάλυψα ότι είμαι ομοφυλόφιλη, όλα άλλαξαν», είπε η 33χρονη.

Παρά τις επίμονες προσπάθειές της, δεν έχει καταφέρει να αλλάξει τη γνώμη της οικογένειάς της. «Οι γονείς μου ζουν σε ένα μικρό μέρος και φοβούνται τι θα πει ο κόσμος. Απομακρύνθηκαν από εμένα. Το μόνο που ήθελα ήταν να δεχθούν αυτό που είμαι. Πιστεύω ότι αισθάνονται ότι έχουν κάνει κάτι λάθος, ότι απέτυχαν μαζί μου», εξομολογήθηκε ακόμη η αθλήτρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ