Οι απαγγελίες της Κικής Δημουλά σε ένα μικτό θέαμα βασισμένο στα ποιήματά της [βίντεο]

Μια μουσική παράσταση, ένα μικτό θέαμα-ακρόαμα πάνω στην πολυπρισματική ποίηση της Κικής Δημουλά, θα παρουσιαστεί η Γιώτα Φέστα.

Η παράσταση με τίτλο «Πέρασα» θα παρουσιαστεί τον Οκτώβριο στην Αθήνα στο Θέατρο Τζένη Καρέζη και Νοέμβριο στη Θεσσαλονίκη στο Μέγαρο Μουσικής.

Η σύλληψη, η μουσική και η σκηνοθεσία είναι της συνθέτριας-πιανίστα και με πολλούς δίσκους στο ενεργητικό της, Σοφίας Καμαγιάννη.

Με κύριο «σώμα» τον λόγο της Κικής Δημουλά και όχημα την μουσική η Σοφία Καμαγιάννη χτίζεται μια παράσταση η οποία επιχειρεί να αγγίξει πολύπλευρα το θεατή.

Κατά τη διάρκεια της παράστασης η Κική Δημουλά θα ακουστεί σε απρόσμενες ηχογραφήσεις στίχων της που αποτελούν έναν μη συνηθισμένο τρόπο ακρόασης της ποίησης. Η παράσταση σε συνδυασμό με ένα μουσικό-ηχητικό κόσμο, προσκαλεί σε ένα κολλάζ αισθήσεων.

Ποίηση : Κική Δημουλά
Σύλληψη, μουσική, σκηνοθεσία : Σοφία Καμαγιάννη
Ηθοποιός: Γιώτα Φέστα

Τραγούδι, ηθοποιός : Θεοδοσία Σαββάκη
Μουσικοί: Τάσος Γουσέτης (βιολί), Φίλανδρος Κάρρας (κλαρινέτο), Όσβαλντ Αμιράλης (κόντρα μπάσο), Θεοδοσία Σαββάκη (σαξόφωνο), Σοφία Καμαγιάννη (πιάνο)
Ηχογραφημένη φωνή : Κική Δημουλά

  • ΑΘΗΝΑ/ ΘΕΑΤΡΟ ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ, Δευτέρα 16 και Τρίτη 17 Οκτωβρίου / Δευτέρα 23 και Τρίτη 24 Οκτωβρίου Δευτέρα 30 και Τρίτη 31 Οκτωβρίου
  • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ / ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, (Αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης) Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017/Σάββατο 25 Νοεμβρίου
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κική Δημουλά Πέρασα θέατρο Ακροπόλ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ