Αυτό το ιδιαίτερο κολάν είναι η μεγαλύτερη τάση του φθινοπώρου -Πώς θα το φορέσεις σωστά - iefimerida.gr

Αυτό το ιδιαίτερο κολάν είναι η μεγαλύτερη τάση του φθινοπώρου -Πώς θα το φορέσεις σωστά

© Getty Images / Ideal Image
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το 2017 δεν σταματά να μας εκπλήσσει. To ένα trend κάνει την εμφάνισή του μετά το άλλο και φαίνεται ότι τη φετινή σεζόν... όλα επιτρέπονται.

Με τα πρώτα φθινοπωρινά κρύα κάνει την εμφάνισή του το κομμάτι που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει το «νέο τζιν» για μεγάλη μερίδα γυναικών. Το κομμάτι που τείνει να γίνει απόλυτα διαχρονικό, παρά το γεγονός ότι μπορεί να καταστρέψει μια ολόκληρη εμφάνιση αν δεν φορεθεί και δεν συνδυαστεί σωστά.

Το κολάν έχουμε συνηθίσει να το βλέπουμε στην αθλητική βερσιόν του ωστόσο τις τελευταίες σεζόν οι παραλλαγές του είναι πολλές και αρκετές από αυτές «αμφιλεγόμενες» για τον κόσμο της μόδας.

Δερμάτινο, σε bold χρώματα, με prints, με μεταλλικές λεπτομέρειες, τo κολάν είναι μέρος των street style εμφανίσεων και συνδυάζεται με jackets, με Τ-Shirts ή και με crop top.

Το φετινό φθινόπωρο, ένα κολάν σε απρόσμενο χρώμα είναι επιλογή που έχει αγκαλιαστεί από σταρ του εξωτερικού και πιθανότατα θα γίνει η επόμενη μεγάλη τάση.

To κολάν έγινε trend για το φετινό φθινόπωρο στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κολάν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ