Αβα Γκάρντνερ: Η μοναδική γυναίκα που δεν κατάφερε να «εξημερώσει» ο Φρανκ Σινάτρα [εικόνες] - iefimerida.gr

Αβα Γκάρντνερ: Η μοναδική γυναίκα που δεν κατάφερε να «εξημερώσει» ο Φρανκ Σινάτρα [εικόνες]

apimages
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα 32 του ο Φρανκ Σινάτρα ζούσε την απόλυτη ευτυχία. Στην καλύτερη στιγμή της καριέρας του, ο ηθοποιός και τραγουδιστής περίμενε να γίνει πατέρας για τρίτη φορά από τη σύζυγό του Νάνσυ.

Γύρω του εκατοντάδες γυναίκες που του έδιναν πάντα, ακόμη και για μια βραδιά. Στάρλετ, θαυμάστριες και τυχαίες γυναίκες τον προ(σ)καλούσαν σχεδόν κάθε βράδυ σε ερωτικές περιπέτειες και ο ίδιος (βλέποντας την έγκυο Νάνσυ) ενέδιδε.

Δεν ήταν ποτέ πιστός, αλλά ειδικά τώρα έκανε ό,τι ήθελε, με όποια ήθελε. Ηταν μάλιστα η εποχή που ερωτοτροπούσε με την ηθοποιό Λάνα Τέρνερ, στην οποία είχε υποσχεθεί ότι θα αφήσει τη σύζυγό του για να ζήσει μαζί της. Αλλά δεν την άφησε. Όχι γι 'αυτήν.

Μια νύχτα, το 1948, βρισκόταν στη βεράντα του σπιτιού του στο Χόλιγουντ με τον καλύτερό του φίλο, τον τραγουδοποιό Σάμμι Καν, χαζεύοντας τη θέα. «Γνωρίζεις ότι εκεί κάτω ζει η Αβα Γκάρντνερ;» είπε ο Καν, δείχνοντας ένα μικρό σπίτι που βρισκόταν ανάμεσα στα δέντρα. Το όνομα της νεαρής αλλά καυτής σταρ του κινηματογράφου ξεσήκωσε τον Σινάτρα. Από καιρό είχε προσέξει «αυτό το είδος ομορφιάς που βγαίνει μια φορά στα εκατό χρόνια».

Διαβάστε την ιστορία την ιστορία του θυελλώδους έρωτα της Αβα Γκάρντνερ και του Φρανκ Σινάτρα στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άβα Γκάρντνερ Φρανκ Σινάτρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ