fbpx Σπαγγέτι με σκόρδο, αρωματικά και βούτυρο | GASTRONOMIE | iefimerida.gr
×
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
GASTRONOMIE

Σπαγγέτι με σκόρδο, αρωματικά και βούτυρο

Σπαγγέτι με σκόρδο, αρωματικά και βούτυρο
25|09|2017 | 15:41

Το απλό είναι το καλύτερο. Πρόκειται για μια βουτυράτη συνταγή ζυμαρικών η οποία απογειώνεται με μια σκορδάτη σάλτσα, φρέσκο βασιλικό, σπανάκι και παρμεζάνα.

Υλικά

  • 1 πακέτο σπαγγέτι
  • 6 κουταλιές βούτυρο
  • 8 σκελίδες σκόρδο
  • Αρκετό βασιλικό και σπανάκι, ψιλοκομμένα, 3 φλυτζάνια περίπου
  • Αλάτι, πιπέρι, τυρί παρμεζάνα

Σπαγγέτι με σκόρδο, αρωματικά και βούτυρο | iefimerida.gr 0

Εκτέλεση

  • Βράστε τα σπαγγέτι όπως λέει το πακέτο
  • Σε τηγάνι βάλτε το βούτυρο να λιώσει μαζί με το σκόρδο, ψιλοκομμένο για 3 λεπτά, σε χαμηλή φωτιά

Σπαγγέτι με σκόρδο, αρωματικά και βούτυρο | iefimerida.gr 1

  • Προσοχή να μη καεί ούτε το ένα ούτε το άλλο
  • Κόψτε το σπανάκι και τον βασιλικό και προσθέστε τα στα σουρωμένα σπαγγέτι, βάλτε μέσα και το βουτυρωμένο σκόρδο

Σπαγγέτι με σκόρδο, αρωματικά και βούτυρο | iefimerida.gr 2

  • Προσθέστε αλάτι και βάλτε τα στη φωτιά για 2 λεπτά ακόμη, ανακατέψτε να πάρουν αρώματα
  • Προσθέστε λίγο ακόμη βούτυρο στην κατσαρόλα και σερβίρετε με άφθονη παρμεζάνα

Σπαγγέτι με σκόρδο, αρωματικά και βούτυρο | iefimerida.gr 3

ΣΧΟΛΙΑ