Απίστευτο: Ο διάσημος σταρ Νίκολας Κέϊτζ...υπάρχει από το 1870! [βίντεο] - iefimerida.gr

Απίστευτο: Ο διάσημος σταρ Νίκολας Κέϊτζ...υπάρχει από το 1870! [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H oμοιότητα είναι εκπληκτική.Άφησε άφωνους όλους τους Αμερικανούς αλλά και τα εκατομμύρια χρηστών του διαδικτύου που την αντίκρισαν. Είναι ο Νίκολας Κεϊτζ...142 χρόνια πριν.

Την ασπρόμαυρη φωτογραφία που βλέπετε με εμφανή τα σημάδια του χρόνου είχε στην κατοχή του ένας Αμερικανός ο οποίος σκέφτηκε να την εκμεταλλευτεί και να βγάλει χρήματα.

Την ανέβαση λοιπόν στο e-bay προς πώληση έναντι 1 εκατομμυρίου δολαρίων.

Η φωτογραφία όχι απλώς έκανε θραύση αλλά έφερε στο σημείο τον διάσημο σταρ του Χόλιγουντ να απολογείται για το αν είναι βαμπίρ.

Χθες βράδυ ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στο «Late Show» του David Letterman και φυσικά δεν θα μπορούσε ο διάσημος παρουσιαστής να μην τον... προκαλέσει να απαντήσει για την εν λόγω φωτογραφία.

«Πως μπορώ να είμαι ευγενικός με αυτό; Είναι μια κακή version μου», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Μάλιστα τόνισε ότι είναι γνωστό ότι τα βαμπίρ δεν μπορούν να αποτυπωθούν σε φωτογραφία, άρα η θεωρία είναι άτοπη!

«Δεν πίνω αίμα και την τελευταία φορά που κοιτάχτηκα στον καθρέφτη, είδα το είδωλό μου. Οπότε δεν συμβαδίζω με την θεωρία για τα βαμπίρ», πρόσθεσε!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ