Ποιος είναι ο σέξι συνοδός της Μέγκαν Μαρκλ, συντρόφου του πρίγκιπα Χάρι; [εικόνες] - iefimerida.gr

Ποιος είναι ο σέξι συνοδός της Μέγκαν Μαρκλ, συντρόφου του πρίγκιπα Χάρι; [εικόνες]

Η Μέγκαν Μαρκλ με το συνοδό της στους αγώνες Invictus. Πηγή φωτό: ΑΠΕ-ΜΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση αναμενόταν να κάνει το Σαββατοκύριακο το ζεύγος Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι- στους αγώνες Invictus στο Τορόντο, με τους φωτογράφους να αδημονούν για ένα κοντινό πλάνο του. Ωστόσο, εν μέρει απογοητεύτηκαν καθώς η Καναδέζα ηθοποιός και ο πρίγκιπας Χάρι εμφανίστηκαν στους αγώνες, αλλά καθόντουσαν σχετικά μακριά ο ένας από τον άλλον. Ποιος όμως ήταν ο μυστηριώδης άνδρας που συνόδευε την ηθοποιό;

Ποιος είναι ο σέξι συνοδός της Μέγκαν Μαρκλ, συντρόφου του πρίγκιπα Χάρι; [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ποιος είναι ο σέξι συνοδός της Μέγκαν Μαρκλ, συντρόφου του πρίγκιπα Χάρι; [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ποιος είναι ο σέξι συνοδός της Μέγκαν Μαρκλ, συντρόφου του πρίγκιπα Χάρι; [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ποιος είναι ο σέξι συνοδός της Μέγκαν Μαρκλ, συντρόφου του πρίγκιπα Χάρι; [εικόνες] | iefimerida.gr 3


Με τον κόσμο να παρακολουθεί κάθε της κίνηση, η Μέγκαν Μαρκλ φρόντισε να έχει κοντά της στους αγώνες Invictus, τον καλύτερό της φίλο. Φυσικά, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έσπευσαν να σχολιάσουν τον νεαρό άνδρα και όλοι αναζητούσαν την ταυτότητά του.

Ο πρίγκιπας Χάρι στους αγώνες Invictus. Πηγή φωτό: AP/John Raoux

Η ηθοποιός είχε μαζί της τον Μάρκους Άντερσον, σύμβουλο για τα μέλη των club Soho House με έδρα το Τορόντο, που λέγεται μάλιστα πως σύστησε την Μέγκαν στον πρίγκιπα Χάρι.

Ο πρίγκιπας Χάρι στους αγώνες Invictus. Πηγή φωτό: AP/John Raoux
Γνωστός ως «βασιλιάς του «Soho House», κατάγεται από το Πιτερμπόροου στο Οντάριο και μετακόμισε στο Λονδίνο σε ηλικία 19 ετών, πιάνοντας δουλειά ως σερβιτόρος στο Soho House. Πήρε γρήγορα προαγωγή ως παγκόσμιος διευθυντής ένταξης νέων μελών, πηγαίνοντας σε πόλεις όπου η φίρμα θα άνοιγε υποκαταστήματα για να προσελκύσει νέα μέλη και να κρίνει το ποιος θα μπορούσε να εισέλθει στο κλαμπ.


Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος στο παρελθόν: «Όταν το Soho House αποφασίζει να ανοίξει υποκατάστημα σε μια νέα πόλη, είμαι ένας από τους πρώτους ανθρώπους που πηγαίνουν εκεί για να γνωρίσουν την πόλη και να καθορίσουν ποιος μπορεί να γίνει μέλος».
Ο Άντερσον και η αγαπημένη του πρίγκιπα Χάρι, έγιναν πολύ καλοί φίλοι όταν μετακόμισε στο Τορόντο το 2012 για να βοηθήσει στο άνοιγμα ενός ακόμη καταστήματος.

Λατρεύει τα κασμιρένια πουλόβερ, τους Alexander McQueen και Yves Saint Laurent, και είναι φίλος του πρωταγωνιστή της ταινίας «50 αποχρώσεις του γκρι», Τζέιμι Ντόρναν. Το 2014, κατετάγη 48ος στη λίστα με τους πιο σημαίνοντες ανθρώπους του Τορόντο και τα τελευταία χρόνια συνέβαλε στην δημιουργία Soho House στο Σικάγο, το Λος Άντζελες, το Μουμπάι, τη Βαρκελώνη και την Κωνσταντινούπολη.

Μέλος του Soho House και ο πρίγκιπας Χάρι, λέγεται ότι γνωρίστηκε με την δεσποινίδα Μαρκλ, όταν εκείνη έκανε διακοπές στην Ευρώπη πέρυσι το καλοκαίρι με την σχεδιάστρια μόδας Μίσα Νόνοο και τον Άντερσον.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ