Πέθανε η «πιο παχύσαρκη γυναίκα στον κόσμο» [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Πέθανε η «πιο παχύσαρκη γυναίκα στον κόσμο» [εικόνες & βίντεο]

H 37χρονη είχε υποβληθεί σε βαριατρική επέμβαση (ASSOCIATED PRESS)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια Αιγύπτια που θεωρούνταν ως η πλέον παχύσαρκη γυναίκα στον κόσμο πέθανε λόγω επιπλοκών στην υγεία της, λίγες εβδομάδες μετά τα 37α γενέθλιά της.

Η 37χρονη Eman Ahmed Abd El Aty από την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου νωρίτερα φέτος είχε ταξιδέψει στην Ινδία προκειμένου να υποβληθεί σε βαριατρική επέμβαση απώλειας βάρους. Η βαριατρική χειρουργική επέμβαση θεωρείται ως το τελευταίο καταφύγιο των σοβαρά υπέρβαρων ανθρώπων.

Τότε τα Μέσα είχαν μεταδώσει ότι είχε χάσει περισσότερα από 300 από τα συνολικά 500 κιλά που ζύγιζε, ωστόσο έχασε τη ζωή της μετά από επιπλοκές στην κατάσταση της υγείας της.

Πέθανε η «πιο παχύσαρκη γυναίκα στον κόσμο» [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Η 37χρονη δεν είχε βρει από το σπίτι της επί 25 ολόκληρα χρόνια, γεγονός που δυσχέραινε επιπλέον την κατάστασή της (Πηγή:australscope).


Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου, η 37χρονη έπασχε από καρδιακή νόσο και νεφρική δυσλειτουργία, αναφέρει το BBC.

Η Abd El Aty πέθανε στο Αμπου Ντάμπι όπου είχε μεταφερθεί τον Μάιο μετά την εγχείρηση που είχε υποστεί στην Ινδία. Πριν από την εγχείρηση, η οικογένειά της είχε πει ότι δεν είχε βγει από το σπίτι της για 25 ολόκληρα χρόνια.

Πέθανε η «πιο παχύσαρκη γυναίκα στον κόσμο» [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Η γυναίκα είχε μεταφερθεί στο Μουμπάι με πτήση τσάρτερ μετά από διαδικτυακή καμπάνια συγκέντρωσης πόρων που είχε οργανώσει η αδελφή της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ ΒΑΡΙΑΤΡΙΚΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ