Να καταψηφίσει ο ΛΑΟΣ τα νέα μέτρα είπε ομόφωνα η ΚΕ του κόμματος - iefimerida.gr

Να καταψηφίσει ο ΛΑΟΣ τα νέα μέτρα είπε ομόφωνα η ΚΕ του κόμματος

Άδωνις Γεωργιάδης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την ιδεολογία του κόμματος του ΛΑΟΣ έκανε λόγο ο Γιώργος Καρατζαφέρης συνδέοντας έτσι την απόφαση του να καταψηφίσει το νέο Μνημόνιο. «Η ιδεολογία μας είναι ο πατριωτικός φιλελευθερισμός. Εάν κάποιοι έχουν απωλέσει ως κυρίαρχο στοιχείο τον πατριωτισμό , τότε το πρόβλημα είναι δικό τους», δήλωσε στην Real Νews ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, δίνοντας ουσιαστικά μία απάντηση για το τι προτίθεται να κάνει αν οι κκ Βορίδης και Γεωργιάδης υπερψηφίσουν τα μέτρα.

Ωστόσο η Κεντρική Επιτροπή του ΛΑΟΣ -σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος- στήριξε ομόφωνα την εισηγηση του Γιώργου Καρατζαφέρη, να καταψηφιστεί η δανειακή σύμβαση. Στην συνεδρίαση της ΚΕ που πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία του κόμματος, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κατά την ομιλία του, επανέλαβε τις θέσεις του κατά της δανειακής σύμβασης, και αιτιολόγησε την αρνητική στάση του ΛΑΟΣ.

Να σημειωθεί ότι γραμματέας της ΚΕ είναι ο πρώην υφυπουργός Ανάπτυξης Αδωνης Γεωργιάδης ο οποίος παρέστη στη συνεδρίαση.

Υπενθυμίζεται πως ο κ.Καρατζαφέρης απαντώντας σε ερώτηση τι σημαίνει αν δεν ακολουθήσουν τα στελέχη του τη γραμμή του είπε «σε κάποια υπουργεία , εκ του αντικειμένου δημιουργούνται και κακές συναναστροφές . Δεν θα ξεχάσω όμως, τις ατέλειωτες ώρες του «σύν-ορκου» Μάκη Βορίδη στο γραφείο μου, μέχρι να φιξαριστεί ότι τελικά υπουργοποιείται και ποιο υπουργείο θα πάρει. Ούτε θα ξεχάσω την εξαιρετικά έντονη συναισθηματική φόρτιση του 'Αδωνη εκείνο το βράδυ. Πιστεύω δεν το έχουν ξεχάσει και αυτοί».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ