Μάντσεστερ: Ανδρας μαχαίρωσε ιμάμη -Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι [εικόνα] - iefimerida.gr

Μάντσεστερ: Ανδρας μαχαίρωσε ιμάμη -Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι [εικόνα]

Μάντσεστερ: Ανδρας μαχαίρωσε ιμάμη -Δύο συλλήψεις/ Φωτογραφία: Matt Dunham/AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας άνδρας που φέρεται να έκανε αντιμουσουλμανικά σχόλια μαχαίρωσε έναν 50χρονο ιμάμη, χειρούργο ορθοπεδικό στο επάγγελμα, το απόγευμα της Κυριακής έξω από τζαμί στο Μάντσεστερ.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε το συμβάν και αμέσως μετά την επίθεση ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη. Από τις έρευνες συνελήφθησαν και κρατούνται δύο ύποπτοι.

Ο ιμάμης κατονομάστηκε στο Twitter ως ο Δρ Νάσερ Κούρντι. Η επίθεση συνέβη λίγο μετά τις 6 το απόγευμα ενώ εκπρόσωπος του ισλαμικού κέντρου Altrincham δήλωσε στο Manchester Evening News ότι «Τίποτα τέτοιο δεν έχει συμβεί ποτέ πριν και δεν αυτό δεν αντικατοπτρίζει την κοινότητα. Από την εμπειρία μου οι σχέσεις της κοινότητας είναι πολύ καλές και είναι ένας πολύ ασφαλής χώρος. Το γεγονός είναι συγκλονιστικό για όλους μας.

Ένα πράγμα που λέει η γραφή μας είναι να αποκρούομε το κακό με καλοσύνη».

Πηγές από το περιβάλλον του θύματος ανέφεραν, στη Daily Mail ότι ο Δρ Κούρντι «Χρειάζεται ράμματα και θα παραμείνει στο νοσοκομείο μια νύχτα. Είναι απίστευτα τυχερός καθώς έχει πληγή 3 εκατοστών. Αυτό το περιστατικό μας έχει κλονίσει πραγματικά» επεσήμανε.

Stabbing outside #Altrincham Mosque: Dr Nasser Kurdy, a Consultant Orthopaedic surgeon was stabbed in the neck. We pray for his healthpic.twitter.com/ua2Qhh57E9

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μάντσεστερ ιμάμης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ