Τι κάνει σήμερα ο Σωκράτης Αλαφούζος, ύστερα από αποχή 8 χρόνων από την ελληνική TV [εικόνες] - iefimerida.gr

Τι κάνει σήμερα ο Σωκράτης Αλαφούζος, ύστερα από αποχή 8 χρόνων από την ελληνική TV [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επτά χρόνια μετά την τελευταία τηλεοπτική εμφάνισή του σε ελληνική σειρά, στις «Κούκλες» συγκεκριμένα, ο Σωκράτης Αλαφούζος, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ζει και εργάζεται πλέον στο Λος Αντζελες κάνοντας σημαντικά βήματα στην τηλεόραση αλλά και στον κινηματογράφο.

Ο Σωκράτης Αλαφούζος πρόσφατα κέρδισε τον πρώτο ρόλο του στη διάσημη αμερικανική σειρά «Criminal Minds: Beyond Boarders», στο πλευρό του Αμερικανού σταρ Γκάρι Σινίζ και οι πόρτες άνοιξαν για εκείνον στη Μέκκα του κινηματογράφου. Συμμετείχε στην ταινία «The two faces of January», σε σκηνοθεσία Χοσεΐν Αμινί, με τους Κίρστεν Ντανστ και Βίγκο Μόρτενσεν, ενώ ετοιμάζει μια νέα κινηματογραφική δουλειά, που αναφέρεται σε έναν ομογενή του Καναδά με ιδιαίτερες ικανότητες.

Προηγήθηκε μια πενταετία που τα φώτα στράφηκαν πάνω του για τις επιτυχημένες ταινίες «Ο μικρός βασιλιάς» και «Between black and white», όπου ως σκηνοθέτης κέρδισε διακρίσεις και βραβεία σε όλον τον κόσμο.

Watch me this Wednesday April19th @CriminalMindsBB new @CBS @10pm #hollywood #newbeginnings #USA #losangeles #actorslife #TVShow @Variety pic.twitter.com/8pABbvx0eW

Joined SAG-AFTRA! #actorslife #actor #SAG #filmmakers #newbeginnings #losangeles pic.twitter.com/mHjy3LSqlC

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σωκράτης Αλαφούζος ταινία σειρά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ