Κάτι δεν πήγε καλά με αυτό το γκράφιτι του Κερτ Κομπέιν [εικόνες] - iefimerida.gr

Κάτι δεν πήγε καλά με αυτό το γκράφιτι του Κερτ Κομπέιν [εικόνες]

Το γκράφιτι που δεν θυμίζει ιδιαίτερα τον Κερτ Κομπέιν (Φωτογραφία: Twitter)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα γκράφιτι που απεικονίζει τον Κερτ Κομπέιν εμφανίστηκε σε τοίχο στην Αυστρία. Μόνο που δεν κατάλαβαν όλοι ότι επρόκειτο για τον τραγουδιστή των Nirvana που αυτοκτόνησε το 1994.

Η αλήθεια είναι πως η μορφή στον τοίχο κτιρίου στο Λιντς δεν θύμιζε ιδιαίτερα τον Κομπέιν. Οι περισσότεροι δεν θα καταλάβαιναν καν ποιον απεικόνιζε, αν δίπλα στον πρόσωπό του δεν υπήρχε το όνομά του και η φράση από το σημείωμα που άφησε πίσω του, όταν αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Μάλιστα, όπως έσπευσαν να επισημάνουν αρκετοί χρήστες του Twitter, το πρόσωπο στο γκράφιτι θυμίζει περισσότερο τον ηθοποιό Ντέιβιντ Σπέιντ.

"It's better to burn out than fade away" - Rip Kurt Cobain. Last day to get a ticket for the tour tomorrow in Linz https://t.co/9dviyqU980 pic.twitter.com/Y6i04jWmcb

Κάτι δεν πήγε καλά με αυτό το γκράφιτι του Κερτ Κομπέιν [εικόνες] | iefimerida.gr 0


Ο Κερτ Κομπέιν

Ο Ντέιβιντ Σπέιντ

Κάτι δεν πήγε καλά με αυτό το γκράφιτι του Κερτ Κομπέιν [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ