Ο Στίβι Γουόντερ κατά του Τραμπ -«Μήνυμα» εναντίον του προέδρου με μία κίνηση [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Στίβι Γουόντερ κατά του Τραμπ -«Μήνυμα» εναντίον του προέδρου με μία κίνηση [βίντεο]

Ο Στίβι Γουόντερ γονάτισε σε συναυλία (Φωτογραφία: AP/ Michael Noble Jr.)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μία του κίνηση, ο Στίβι Γουόντερ τάχθηκε στο πλευρό των αθλητών, που δέχθηκαν σφοδρή επίθεση από τον Ντόναλντ Τραμπ, επειδή γονατίζουν κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου των ΗΠΑ.

Σε μουσικό φεστιβάλ στο Σέντραλ Παρκ της Νέας Υόρκης, ο τραγουδιστής γονάτισε με τη βοήθεια του γιου του. «Ας γονατίσουμε για την Αμερική», είπε και ο κόσμος άρχισε να τον αποθεώνει. «Ας πούμε μία προσευχή για τον πλανήτη μας, το μέλλον μας, τους ηγέτες του κόσμου μας», πρόσθεσε, κάνοντας μία σαφή κίνηση κατά του Ντόναλντ Τραμπ.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ κήρυξε τον «πόλεμο» στους αθλητές του αμερικανικού ποδοσφαίρου, οι οποίοι τους προηγούμενους μήνες εξέφραζαν τη διαμαρτυρία τους για την αστυνομική βία, γονατίζοντας, μένοντας καθισμένοι ή σηκώνοντας τη γροθιά τους κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου. Σε ομιλία του στην Αλαμπάμα, τους αποκάλεσε «καθίκια» και ζήτησε να τους διώχνουν από τις ομάδες τους.

Γρήγορα πολλοί αθλητές το πλευρό τους, με αποτέλεσμα να μπουν στον «πόλεμο» και οι παίκτες του NBA, όταν ο Στεφ Κάρι των Golden State Warriors δήλωσε ότι ήταν κατά της επίσκεψης της ομάδας του στον Λευκό Οίκο. Ο Τραμπ του απάντησε ότι αποσύρεται η πρόσκληση, ενώ σειρά πήρε ο Λεμπρόν Τζέιμς, που κατηγόρησε τον Αμερικανό πρόεδρο ότι προσπαθεί να διχάσει τη χώρα.

WATCH: Stevie Wonder takes a knee on the stage "for America" at #GCFest https://t.co/lXIMO8fvcT https://t.co/qE97FFQmMH

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Στίβι Γουόντερ Ντόναλντ Τραμπ ΝΒΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ