Β. Κορέα: Οι ΗΠΑ στο στόχαστρο των πυραύλων μας εξαιτίας Τραμπ -«Δεν θα είστε εδώ για πολύ», απαντά ο Αμερικανός - iefimerida.gr

Β. Κορέα: Οι ΗΠΑ στο στόχαστρο των πυραύλων μας εξαιτίας Τραμπ -«Δεν θα είστε εδώ για πολύ», απαντά ο Αμερικανός

«Σατανικό πρόεδρο» αποκαλεί η Β. Κορέα τον Τραμπ (Φωτογραφία: AP/ Evan Vucci)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέο γύρο ανταλλαγής απειλών ξεκίνησαν η Βόρεια Κορέα και ο Ντόναλντ Τραμπ.

Την αρχή αυτή τη φορά έκανε ο υπουργός Εξωτερικών της Βόρειας Κορέας, Ρι Γιονγκ Χο, ο οποίος αποκάλεσε «σατανικό πρόεδρο» τον Αμερικανό, μιλώντας στον ΟΗΕ.

«Ο Τραμπ έκανε αναπόφευκτο το να στοχεύσουν οι πύραυλοί μας ολόκληρη την επικράτεια των ΗΠΑ, αποκαλώντας τον Κιμ Γιονγκ Ουν ''Rocket Man''», είπε ο Βορειοκορεάτης.

Ακόμη, προειδοποίησε ότι η Πιονγιάνγκ απέχει «μερικά βήματα από το τελικό στάδιο ολοκλήρωσης της πυρηνικής δύναμης» της χώρας. «Είναι μάταιη ελπίδα να σκέφτεται κανείς ότι μπορεί η Βόρεια Κορέα να αλλάξει τη στάση της εξαιτίας σκληρότερων κυρώσεων των εχθρικών δυνάμεων», πρόσθεσε.

Η απάντηση του Ντόναλντ Τραμπ ήρθε μέσω Twitter, προειδοποιώντας με τη σειρά του ότι ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας δεν θα είναι εδώ για πολύ ακόμη.

«Μόλις άκουσα τον υπουργό Εξωτερικών της Βόρειας Κορέας να μιλά στον ΟΗΕ. Αν απηχεί τις σκέψεις του μικρού Rocket Man, (αυτοί) δεν θα είναι εδώ για πολύ ακόμη!», έγραψε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόναλντ Τραμπ Βόρεια Κορέα πύραυλοι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ