Ενας CEO αποκαλύπτει τι πρέπει να κάνεις αν θες να πλουτίσεις μέσα σε 10 χρόνια - iefimerida.gr

Ενας CEO αποκαλύπτει τι πρέπει να κάνεις αν θες να πλουτίσεις μέσα σε 10 χρόνια

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι περισσότεροι άνθρωποι πασχίζουν καθημερινά να τα βγάλουν πέρα. Με ή χωρίς δουλειά, η αναζήτηση για ένα καλύτερο μέλλον δε σταματά ποτέ.

Υπάρχουν ωστόσο και κάποιοι άλλοι που στοχεύουν ψηλά. Πολύ ψηλά. Στην προκειμένη περίπτωση, σε εκατομμύρια ευρώ. Κι εμείς, που δεν χαλάμε έτσι εύκολα όνειρα, ψάξαμε να βρούμε πώς μπορεί να γίνει κάποιος πλούσιος σε 10 χρόνια.

Η απάντηση δεν άργησε να έρθει, αφού η συγκεκριμένη ερώτηση είχε ήδη γίνει στο Quora (Το μέρος όπου η γνώση μοιράζεται και οι άνθρωποι μπορούν να κατανοήσουν τον κόσμο).

Τι απάντησε λοιπόν ο Gordon Miller, οCEO της G3i Ventures LLC, μιας από τις πιο ισχυρές εταιρείες στον κόσμο;

«Το κλειδί για να είσαι πλούσιος σε 10 χρόνια είναι να αρχίσεις από σήμερα κιόλας να κάνεις ό, τι είναι απαραίτητο. Υπάρχουν μερικά βασικά πράγματα τα οποία θα σας οδηγήσουν στην επίτευξη του στόχου. Ακολουθήστε τα ευλαβικά και...τα λέμε σε 10 χρόνια».

Ποια είναι όμως αυτά τα πράγματα;

Διαβάστε ποια 5 πράγματα πρέπει να ξεκινήσεις σήμερα κιόλας, α νθες να γίνεις πλούσιος στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ