Flamingo, Vegan Nation και 7 Cactus: Τρεις νέες γευστικές αφίξεις στο κέντρο της Αθήνας - iefimerida.gr

Flamingo, Vegan Nation και 7 Cactus: Τρεις νέες γευστικές αφίξεις στο κέντρο της Αθήνας

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ελληνικό street food στο Κουκάκι, ένα vegan ταχυφαγείο στο Σύνταγμα και ένα ξεχωριστό Φλαμίνγκο στο Παγκράτι είναι τα τρία new entries στον γευστικό χάρτης της πόλης, που αξίζει να επισκεφθούμε αυτό το φθινόπωρο.

Flamingo

Ακολουθώντας τη νέα μόδα με τα ροζ φλαμίνγκο που έχουν κατακλύσει κυριολεκτικά κάθε σημείο της πόλης, ένα καλόγουστο καφέ-εστιατόριο άνοιξε στις αρχές του μήνα στο Παγκράτι. Στον τοίχο του, βέβαια, πρωταγωνιστεί το αγαπημένο πτηνό, ενώ τα φυτά στον χώρο δημιουργούν μια εξωτική ατμόσφαιρα, που θυμίζει καλοκαίρι. Ξεκινάει από το πρωί να σερβίρει καφέ και πρωινό, ενώ το βράδυ ετοιμάζει μοναδικά πιάτα και φανταστικά κοκτέιλς. Η ιδιαιτερότητά του είναι πως όλα τα ροφήματα είναι προϊόντα δίκαιου εμπορίου (fair trade).

Ο καφές του, μάλιστα, είναι μέρος του sustainability programmes της TAF, που συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος, τις δίκαιες συνθήκες εργασίας και την τοπική ανάπτυξη σε όλα τα στάδια παραγωγής του καφέ. Η κουζίνα του μαγαζιού ετοιμάζει ζεστά και κρύα πιάτα, που επιμελείται ο Αντώνης Γιαννακάρης...

Διαβάστε για τις νέες αφίξεις στο γευστικό χάρτη της πόλης, στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Flamingo Vegan Nation 7 Cactus
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ