Γυναίκα μιλά για την τεχνική που κατάφερε να τη σώσει από μια ερωτική ζωή χωρίς οργασμούς - iefimerida.gr

Γυναίκα μιλά για την τεχνική που κατάφερε να τη σώσει από μια ερωτική ζωή χωρίς οργασμούς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βάζοντας τη σεξουαλική ζωή στο μικροσκόπιο, δεν είναι λίγες οι φορές που κανείς θα διαπιστώσει, ότι παρά την απελευθέρωση με την οποία αυτή προσεγγίζεται, ανάμεσα μας υπάρχουν γυναίκες οι οποίες πραγματικά δεν την απολαμβάνουν στο μέγιστο βαθμό, δηλαδή δεν φτάνουν σε οργασμό.

Η ανικανότητα αυτή ή η δυσκολία της κορύφωσης κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής ακούει στο όνομα «ανοργασμία» και μπορεί να οφείλεται σε παράγοντες που δεν είναι μόνο οργανικοί ή ιατρικοί (σ.σ. διαβήτης ή άλλα προβλήματα), αντιθέτως ενδέχεται να σχετίζονται με τη μη εξερεύνηση των προσωπικών επιθυμιών στο σεξ, την ηλικία, τις διαπροσωπικές σχέσεις και φυσικά, την ψυχολογική κατάσταση κάθε γυναίκας, η οποία τότε χρήζει ψυχοθεραπευτικής θεραπείας.

Αληθινό παράδειγμα αποτελεί η 48χρονη Σάρον, που ανήκει στο 5-10% των γυναικών που υποφέρουν από ανοργασμία και όπως παραδέχτηκε μιλώντας ανοιχτά για το πρόβλημά της στην Independent, πίστευε ότι βασικό αίτιο ήταν η κακοποίηση που είχε δεχτεί ως μικρό παιδί.

H τεχνική που κατάφερε να σώσει μια γυναίκα από μια ερωτική ζωή χωρίς οργασμούς στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ερωτική ζωή Σεξουαλικότητα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ