Η εξομολόγηση Αδωνι για τον αγαπημένο του Παναθηναϊκό -«Ντρέπομαι που είχα πάει στην συγκέντρωση κατά Βαρδινογιάννη» - iefimerida.gr

Η εξομολόγηση Αδωνι για τον αγαπημένο του Παναθηναϊκό -«Ντρέπομαι που είχα πάει στην συγκέντρωση κατά Βαρδινογιάννη»

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ένα «εκ βαθέων» κείμενο, έντονα εξομολογητικό που ανήρτησε στο Facebook, o Άδωνις Γεωργιάδης παίρνει θέση για όσα έχουν συμβεί στον Παναθηναικό.

Αναλύει τη διαδρομή της αγαπημένης του ομάδας από την περίοδο της οικογένειας Βαρδινογιάννη μέχρι και σήμερα, όταν ο Γιάννης Αλαφούζος αποφάσισε να αποσυρθεί. Συνδυάζει δε την διαδρομή αυτή του ΠΑΟ με την αντίστοιχη της χώρας μας αφού «η περίπτωση του Παναθηναϊκού ξέρετε μοιάζει εκπληκτικά με την πρόσφατη ιστορίας της Ελλάδος» όπως γράφει.

Έντονα αυτοκριτικός δηλώνει: «Ντρέπομαι που το λέω αλλά ήμουν ένας από αυτούς που είχαν πάει σε εκείνη την καταραμένη συγκέντρωση στο Πεδίον του Άρεως κατά της Οικογενείας Βαρδινογιάννη» παραλληλίζοντας «το κλίμα που επικράτησε τότε στον Παναθηναϊκό ομοιάζει με το Αντιμνημόνιο που επικράτησε στην Ελλάδα μετά το 2010. Εύκολα μεγάλα λόγια, τεράστιες υποσχέσεις σε έναν λαό χωρίς φρόνηση για να καταλάβει το ψέμα».

Ζητάει μάλιστα συγγνώμη για τη στάση του την περίοδο εκείνη: «Παρασυρθήκαμε και τελικά καταστρέψαμε τον Παναθηναϊκό μας. Εκ μέρους μου ένα μεγάλο συγγνώμη στην Οικογένεια Βαρδινογιάννη και στον Παναθηναϊκό. Ήμουν νεότερος δεν είχα αρκετό μυαλό».

Συγγνώμη όμως ζητάει και από τον Γιάννη Αλαφούζο: «Ως Παναθηναϊκός θέλω να πω ένα τεράστιο Ευχαριστώ στον κ. Γιάννη Αλαφούζο διότι χωρίς κανένα όφελος βοήθησε και στήριξε την ομάδα πολύ περισσότερο από όσους υπόσχονταν λαγούς με πετραχήλια. Και να του ζητήσω συγγνώμη για τις ύβρεις που άκουσε». Και συνεχίζει συνδυάζοντας τις εξελίξεις στο ΠΑΟ με τη συμπεριφορά των ελλήνων απέναντι στους Α. Σαμαρά και Ε. Βενιζέλο: «Σαν τον Ελληνικό λαό, έβριζαν τον Σαμαρά και τον Βενιζελο που χωρίς αυτούς θα ήμασταν ήδη στη δραχμή».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης κλείνει με μία ευχή: «Ελπίζω και εύχομαι η ομάδα μας να βρει τον δρόμο της αν και φοβάμαι ότι δεν θα είναι εύκολο, όσο δεν βάζουμε μυαλό και το ίδιο συμβαίνει και με την Ελλάδα μας»

Ολόκλητη η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άδωνις Γεωργιάδης ΠΑΟ Αλαφούζος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ