Κανέλλη στο CNN: Θέλουμε τη ζωή μας πίσω [βίντεο] - iefimerida.gr

Κανέλλη στο CNN: Θέλουμε τη ζωή μας πίσω [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπέρ της εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ και της επιστροφής στη δραχμή τάχθηκε για άλλη μια φορά η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, μιλώντας χτες το βράδυ στο αμερικάνικο τηλεοπτικό δίκτυο CNN.

Η κ. Κανέλλη τόνισε ότι όπως ήταν καταστροφή η είσοδος της χώρας μας στην ευρωζώνη, το ίδιο καταστροφική θα είναι και η παραμονή της στο ευρώ. «Εγώ και πολλοί άλλοι θέλουμε μια ωραία έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη. Θέλουμε τη ζωή μας πίσω», είπε, χαρακτηρίζοντας την Ελλάδα «παράπλευρη απώλεια του δυτικού καπιταλισμού».

Παράλληλα, η βουλευτής ζήτησε την άμεση διεξαγωγή εκλογών, σημειώνοντας ότι «αυτό που χρειαζόμαστε είναι εκλογές τώρα. Δεν υπάρχει νομιμοποίηση για να υπογράψουμε το μέλλον δύο-τριών γενεών», ενώ πρόσθεσε ότι «κανείς δεν εξέλεξε τον Λουκά Παπαδήμο. Επιλέχθηκε».

Τέλος, επισήμανε ότι οι δανειστές ζητούν να πάρουν τη ζωή των Ελλήνων ως τιμωρία για τα χρήματα που τους δάνεισαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ