Μια γυναίκα δείχνει την ωμή αλήθεια της εγκυμοσύνης φωτογραφίζοντας το πόδι της - iefimerida.gr

Μια γυναίκα δείχνει την ωμή αλήθεια της εγκυμοσύνης φωτογραφίζοντας το πόδι της

Instagram/chontelduncan
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το να μεγαλώνεις μέσα σου μια νέα ζωή είναι υπέροχο. Όχι όμως απαραίτητα και όλα όσα συμβαίνουν στο σώμα σου καθώς εσύ δίνεις ζωή σε έναν καινούριο άνθρωπο.

Αν έχετε γίνει μητέρα, είναι ένα από τα πράγματα που ίσως θυμάστε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια των εννέα μηνών εγκυμοσύνης.

Η εγκυμοσύνη έχει και τα καλά της (τα λέγαμε κι εδώ), έχει όμως και τα ενοχλητικά της. Κι ένα από αυτά είναι το φούσκωμα. Δεν εννοούμε μόνο αυτό της κοιλιάς, αλλά το φούσκωμα και για την ακρίβεια πρήξιμο στα άκρα το οποίο προκαλείται λόγω της κατακράτησης υγρών.

Αν βάλεις κλειστά παπούτσια, συνειδητοποιείς ότι δε σου χωράνε καλά καλά ενώ αν βάλεις ανοιχτά το αποτέλεσμα είναι σχεδόν αντιαισθητικό το πέλμα «φουσκώνει» σε τέτοιο βαθμό που μοιάζει με κέικ που βγήκε από το φούρνο.

Γενικά, ένα δράμα.

Μια έγκυος δεν ειναι μονο γλυκιά και λαμπερή, είναι και αντιαισθητικά πρησμένη. Και αυτή την αλήθεια θέλησε να δείξει η Chontel Duncan, μια αυστραλιανή personal trainer με ενεργή παρουσιά στο Instagram (έχει 603.000 followers παρακαλώ) και εξαιρετικά εντυπωσιακή γράμμωση.

Πρόσφατα, η fitness guru του Instagram, η οποία διανύει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, μοιράστηκε μια φωτογραφία που δείχνει πως το σώμα της αντέδρασε στην πρώτη και πόσο διαφορετικά στη δεύτερη, σχετικά με το πρήξιμο που λέγαμε πιο πάνω.

Δες τη φωτογραφία που ανέβασε και δείχνει το σώμα της στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ