Επέστρεψε το βιβλίο στη δημοτική βιβλιοθήκη ύστερα από... 80 χρόνια [εικόνες] - iefimerida.gr

Επέστρεψε το βιβλίο στη δημοτική βιβλιοθήκη ύστερα από... 80 χρόνια [εικόνες]

Στο πίσω μέρος ήταν σφραγισμένη η ημερομηνία επιστροφής του. Πηγή φωτό: Facebook / Attleboro Public Library
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάλλιο αργά παρά ποτέ όπως λέει και η παροιμία και σίγουρα αυτό ταιριάζει γάντι στην περίπτωση ενός βιβλίου που επιστράφηκε σε δημόσια βιβλιοθήκη των ΗΠΑ με καθυστέρηση 80 χρόνων.

Επέστρεψε το βιβλίο στη δημοτική βιβλιοθήκη ύστερα από... 80 χρόνια [εικόνες] | iefimerida.gr 0


Η δημόσια βιβλιοθήκη του Ατλμπόρο στις ΗΠΑ, δημοσίευσε στη σελίδα της στο Facebook, φωτογραφίες από ένα αντίγραφο του «The Young Lady at Home», του συγγραφέα T.S. Arthur. Σύμφωνα με την ανάρτηση, το βιβλίο επιστράφηκε αυτή την εβδομάδα και στο πίσω μέρος του ήταν σφραγισμένη η ημερομηνία που θα έπρεπε να είχε επιστραφεί – 21 Νοεμβρίου 1938.

Η αναπληρωτής διευθύντρια της βιβλιοθήκης, Έιμι Ρίλινγκερ, δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο WPRI-TV, πως ένας άνδρας καθάριζε το υπόγειο στο σπιτιού ενός φίλου του, όταν έπεσε επάνω στο βιβλίο. Όπως είπε το προσωπικό της βιβλιοθήκης εξεπλάγην από την επιστροφή του βιβλίου, το οποίο όμως ήταν σε άθλια κατάσταση και δεν μπορεί να επανέλθει στην κυκλοφορία.

Πάντως, σύμφωνα με την Ρίλινγκερ, η βιβλιοθήκη δεν αξίωσε την καταβολή προστίμου για την τόσο μακροχρόνια καθυστέρηση, σημειώνοντας πως το ποσό ανέρχεται στα 2.800 δολάρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δημόσια βιβλιοθήκη βιβλίο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ