Ενα Sugar Baby εξομολογείται: «Ενας καλός μήνας μου δίνει έως και 25.000 ευρώ» - iefimerida.gr

Ενα Sugar Baby εξομολογείται: «Ενας καλός μήνας μου δίνει έως και 25.000 ευρώ»

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σήμερα, η λέξη «ζάχαρη» δεν χρησιμοποιείται μόνο για τον γνωστό σε όλους μας γλυκό υδατάνθρακα που βρίσκεται στα τρόφιμα. Η ζάχαρη (Sugar) είναι τρόπος ζωής. Κάποιοι περνούν τη ζωή τους αποφεύγοντάς τη, άλλοι ξυπνούν ψάχνοντας για αυτή. Ναι, είμαι ένα Sugar baby.

Το ταξίδι για να γίνω Sugar baby, ξεκίνησε το περασμένο φθινόπωρο, μαζί με την αδερφή μου. Ημουν νοικοκυρά σε μία επαρχιακή πόλη με δύο παιδιά, και ο τέλειος κόσμος που είχα στήσει στα Social media, μόλις είχε καταρρεύσει με το διαζύγιό μου. Ναι, χώρισα με τον άντρα μου, με τον οποίο ήμασταν μαζί από το Λύκειο και ο οποίος αποδείχθηκε ότι ήταν γκέι. Μαζί με το επώδυνο διαζύγιο ήρθε και η ελευθερία που μου έδωσε το κίνητρο να δοκιμάσω νέα πράγματα.

Υπάρχουν πολλοί που θα βιαστούν να ρωτήσουν: «Γιατί δεν έβγαινες απλά με κανονικούς άντρες;» Δεν ήθελα άλλη μια «κανονική σχέση», ήθελα συντροφιά, αλλά όχι με τη δέσμευση από την οποία είχα καταφέρει να απαλλαγώ (σσ γάμος).

Επιπλέον, ήμουν απένταρη....

Διαβάστε πώς είναι για μια γυναίκα να είναι Sugar baby στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ sugar baby εξομολόγηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ