Πορείες διαμαρτυρίας για τα νέα μέτρα και το νέο μνημόνιο και στη Θεσσαλονίκη - iefimerida.gr

Πορείες διαμαρτυρίας για τα νέα μέτρα και το νέο μνημόνιο και στη Θεσσαλονίκη

 Πορείες διαμαρτυρίας για τα νέα μέτρα και το νέο μνημόνιο και στη Θεσσαλονίκη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκεντρώσεις και πορείες διαμαρτυρίας εργαζομένων για τους όρους της νέας δανειακής σύμβασης και τα νέα μέτρα που ζητά η τρόικα πραγματοποιήθηκαν και σήμερα στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της δεύτερης μέρας, της 48ωρης πανελλαδικής απεργίας των ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ.

Η συγκέντρωση του Εργατοϋπαλληκού Κέντρου Θεσσαλονίκης και της Ένωσης Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανισμών Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε στις 10.30 π.μ. έξω από το Εκθεσιακό Κέντρο, όπου χαιρέτισαν εκπρόσωποι του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου και της Ένωσης Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανισμών και μία εργαζόμενη του ΟΕΕ. Ακολούθησε πορεία στην οποία συμμετείχαν και σωματεία της «Πρωτοβουλίας Πρωτοβάθμιων Σωματείων Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα» και κινήσεις της αριστεράς που έκαναν προσυγκέντρωση στην Καμάρα. Η πορεία κατέληξε στο άγαλμα του Βενιζέλου. Μετά την πορεία, μέλη της πρωτοβουλίας των πρωτοβάθμιων σωματείων έκαναν συμβολική κατάληψη στον κινηματογράφο «Ολύμπιον» στην πλατεία Αριστοτέλους.

Στις 11.30 πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο άγαλμα του Βενιζέλου και ακολούθησε πορεία που κατέληξε στο ίδιο σημείο.

Συγκέντρωση στην πλατεία Αριστοτέλους στην οδό Τσιμισκή πραγματοποιούν και οι Αγανακτισμένοι, οι οποίοι θα κάνουν πορεία διαμαρτυρίας στο προξενείο της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη. Μαζί τους θα διαδηλώσουν με μηχανοκίνητη πορεία με ελληνικές σημαίες και οι «Μοτοσικλετιστές Εν Δράσει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ