Θεοδωράκης: Είμαστε μπροστά σε μια θετική προοδευτική έκρηξη - iefimerida.gr

Θεοδωράκης: Είμαστε μπροστά σε μια θετική προοδευτική έκρηξη

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΡ. ΤΥΠΟΥ "ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ"/ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ /EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Είμαστε μπροστά σε μια θετική προοδευτική έκρηξη. Τα μικρά προβλήματα θα ξεπεραστούν και σύντομα οι πολίτες θα κληθούν να επιλέξουν την ηγεσία του προοδευτικού Κινήματος».

Τα παραπάνω δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης μετά τη συνάντησή του με τον Νίκο Αλιβιζάτο, όπου κατέθεσε τις υπογραφές για την επικύρωση της υποψηφιότητας του για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς και συνέχισε: «Ο στόχος μας ήταν και παραμένει ένας, να αλλάξουμε το προοδευτικό Κίνημα και να αλλάξουμε τη ζωή των πολιτών, να αλλάξουμε τη χώρα μας, να παραδώσουμε στα παιδιά μας μια χώρα καλύτερη, με περισσότερες ευκαιρίες και Δικαιοσύνη».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης κατέθεσε συνολικά 5.000 υπογραφές από την Ελλάδα, καθώς και 300 υπογραφές από Έλληνες του εξωτερικού, «για να συμβολίσει το αίτημά τους να μπορούν να ψηφίζουν εξ αποστάσεως», όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Ποταμιού. Αναλυτικά οι 2.000 υπογραφές είναι από την Αττική, 1000 από την Μακεδονία, 1000 από την Κρήτη και 1000 από τις υπόλοιπες περιφέρειες της χώρας.

Θεοδωράκης: Είμαστε μπροστά σε μια θετική προοδευτική έκρηξη | iefimerida.gr 0

Ανάμεσα στις 5.300 υπογραφές ξεχωρίζουν τα ονόματα των:

Ματθαίος Γιωσαφάτ, ψυχίατρος - ψυχαναλυτής
Κατερίνα Αγγελάκη - Ρουκ, ποιήτρια
Χρήστος Λούλης, ηθοποιός
Γιαννης Παπανικολάου, σύμβουλος οικονομικών του Α.Παπανδρέου (κατά την πρώτη περίοδο της πρωθυπουργίας του)
Νίκη Ξάνθου, πρωταθλήτρια στο άλμα εις μήκος
Γιάννης Μεϊμάρογλου, εκδότης της Μεταρρύθμισης

Εκτός από τον παραδοσιακό τρόπο συλλογής υπογραφών, η ομάδα του Σταύρου Θεοδωράκη συνέλεξε και εκατοντάδες ηλεκτρονικές υπογραφές τις οποίες παρέδωσε ο ίδιος σε usb στον κ. Αλιβιζάτο, αποδεικνύοντας έμπρακτα το πώς μπορεί να χρησιμοποιηθούν οι νέες τεχνολογίες στην εκλογική αυτή διαδικασία για την ανάδειξη του αρχηγού του νέου ενιαίου πολιτικού φορέα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ